Ce se întâmplă acum cu Sumayla, fiica Ronei Hartner. Declarații răvășitoare la 4 luni de la moartea artistei

Iată ce se întâmplă acum cu adolescenta!

În luna noiembrie a anului trecut, Rona Hartner, actriță, compozitoare și cântăreață remarcabilă, a încetat din viață la vârsta de doar 50 de ani, fiind răpusă de o boală nemiloasă. Fosta concurentă de la ”Te cunosc de undeva” a lăsat în urmă milioane de fani care au iubit-o, o familie îndurerată, dar și o fiică minunată. Iată ce se întâmplă acum cu Sumayla, la 4 luni după ce și-a pierdut mama!

Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, detalii despre fiica artistei

Recent, sora Ronei, Rinda Hartner, a fost invitată în cadrul podcastului ”Altceva cu Adrian Artene”, unde a spus cum se simte familia artistei acum, la patru luni de zile de la tragedia care a îndoliat o țară întreagă.

Totodată, sora regretatei artiste a oferit detalii și despre nepoata ei, Sumayla. Rinda Hartner a spus unde locuiește, în prezent, adolescenta în vârstă de 16 ani. S-a reunit tânăra cu tatăl său sau a ales să rămână în casa pe care i-a lăsat-o moștenire mama sa? Iată ce a dezvăluit sora Ronei.

”S-a dus atunci cu Sumayla şi i-a zis că trebuie să facă testamentul, ca mama ei e bolnavă, copilul nu prea a înţeles, nu prea… S-a supărat pe doctori, nu a vrut să meargă deloc la spital, a zis că ei sunt de vină şi i-a zis atunci ”Eu vreau să rămân, chiar dacă mă laşi pe mâna Rindei sau a lui Reon (n.r., fratele Ronei), vreau să rămân în casa mea şi asta a lăsat Rona, a lăsat-o pe fată în casa ei.

Noi ne ducem să o ajutăm pe ea acolo, mai ales fratele meu, care stă acolo, permanent, acum şi cu mama”, a povestit Rinda Hartner la ”Altceva cu Adrian Artene”.

Artista și-a presimțit moartea

În cadrul aceluiași podcast, sora Ronei Hartner a spus că artista a presimțit că va trece la cele veșnice. Potrivit acesteia, fosta concurentă de la ”Te cunosc de undeva” avea un jurnal în care scria tot timpul ce-i venea prin cap și punea date. Rinda Hartner este convinsă că sora ei știa de mult că o să fie foarte bolnavă și că o să înceteze din viață.

”Ea avea o legătură cu Dumnezeu foarte puternică. Eu fiind mai rațională, îi ziceam – ”Nu, e viața ta de artistă, care te face să ai imaginație.” Eu cred că ea știa de mult că o să fie bolnavă și că o să aibă ceva. Avea jurnalul ei în care scria tot timpul ce-i venea prin cap și punea date. Ea de știa de mult că o să fie foarte bolnavă și că o să se ducă.

Textul pe care mi l-a trimis în martie, anul trecut, l-am mai citit și după aceea (n.r. – după moartea ei) și mi-am zis- ”Ea știa!” Textul acela e foarte lung. Scria mereu ”Facă-se voia ta! Vie împărăția ta!” (n.r. – din rugăciunea ”Tatăl nostru”) – adică ”mă abandonez ție, Doamne”. În textul acela ea aprofunda tot înțelesul acestor cuvinte”, a spus Rinda Hartner.

Citește și De ce a fost înmormântată Rona Hartner în rochie de mireasă. Sora artistei a făcut mărturisirea cu ochii în lacrimi!

”A plecat cu zâmbetul pe buze”

Totodată, sora Ronei a mai spus că artista a murit împăcată și cu zâmbetul pe buze. Însă, potrivit Rindei Hartner, ea și-ar mai fi dorit să trăiască doar pentru a o crește pe fiica ei.

”Când te abandonezi total lui Dumnezeu, într-adevăr accepți să se facă voia Lui. Avea această credință atât de puternică. Și a plecat cu zâmbetul pe buze. Și asta m-a convins că ea l-a văzut pe Dumnezeu.

Știu că e bine. Știu că ar fi vrut să mai trăiască să o vadă pe Sumayla mare, măritată. Vara trecută când am fost la ea, era furioasă pe ea, îmi zicea – Nu pot să plec acum!

Uite, e mică. Cine se ocupă de fata asta? Apoi închidea ochii, se ruga și zicea – Dumnezeu o să se ocupe de ea”, a mai dezvăluit sora Ronei Hartner.

Citește și Ce a pățit Rona Hartner la Ferma vedetelor. Coșmarul prin care a trecut: “Acolo cred că mi s-a declanșat boala”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a...
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
Prima imagine cu Levi Nicolas, bebeluşul Ancăi Dumitra, alias Gianinuţa din Las Fierbinţi FOTO
Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35...
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am...
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Horoscop 29 Septembrie 2024. Astăzi, Scorpionii vor învăţa o lecţie valoroasă, Gemenii profită la maximum...
Horoscop Zilnic Duminică 29 Septembrie 2024. Vărsătorii vor reuși să obțină aprobările pe care le...
5 zodii își dau seama de propriile greșeli. Zodiile vor primi semne importante din partea...
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Motivul pentru care David Popovici a refuzat un cadou de mii de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *