Ce se întâmplă cu casa în care a stat Cristina Țopescu, după 3 ani de la moartea ei. Cine locuiește acum în imobil

Ce s-a întâmplat cu animalele Cristinei Țopescu
Ce se întâmplă cu casa în care a stat Cristina Țopescu, după 3 ani de la moartea ei. Cine locuiește acum în imobil

Cristina Țopescu s-a stins fulgerător la vârsta de 59 de ani, în anul 2019. Imediat după ce tragedia s-a întâmplat, au existat foarte multe discuții despre animalele de companie ale jurnalistei. Atunci doi dintre cei șapte câini ai Cristinei au fost găsiți morți.

Ce se întâmplă cu casa în care a stat Cristina Țopescu, după 3 ani de la moartea ei

Administratorul complexului rezidențial în care a stat Cristina Țopescu a dezvăluit ce s-a întâmplat la scurt timp după moartea jurnalistei. Potrivit lui, imediat imobilul a fost renovat, iar în prezent este închiriat de o firmă de construcții.

“Nu mai e nimeni acolo, s-a închiriat, s-a renovat. Era închiriată. A avut-o închiriată până a decedat, a fost închiriată cred că vreo trei ani. Acum e o firmă din asta de construcții, care a închiriat-o și locuiesc muncitorii în ea. E locuită demult, cam după ce a decedat, proprietarul a zugrăvit-o și a dat-o către închiriere. (…) I-au luat (n.r. animalele) cred că ăștia care îi adoptă, care îi duc la firme din astea”, a spus administratorul pentru cancan.ro.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, cuștile câinilor au fost abandonate în curtea imobilului. În grădină sunt plantate câteva roșii, însă nu se știe cine s-a ocupat de ele.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Potrivit medicilor Cristina Țopescu s-a stins din cauza unui infarct miocardic, ce ar fi survenit în timpul somnului. Fiica lui Cristian Țopescu a fost găsită în stare avansată de descompunere în casa din Tunari pe data de 12 ianuarie. Ulterior s-a stabilit că murise de pe data de 28 decembrie. Familia, apropiații, dar și fanii ei au fost șocați de vestea morții sale.

„Cauzele morţii care pot să conducă la moartea subită a unui om relativ tânăr pentru că eu o vedeam pe doamna Cristina Ţopescu o femeie tânără, sunt de origine coronariană. Oprirea cardiacă primitivă este o formă de manifestare a bolii coronariene. Obstrucţia acută a unei artere coronariene duce într-adevăr la moarte subită. (…) Într-o mică posibilitate faptul că avea o inimă grasă poate conduce la tulburări cardiace. Doamna Ţopescu era hipercolesterolemică (n.r. colesterol crescut)”, a explicat medicul cardiolog Horațiu Moldovan, despre cauza morții Cristinei Țopescu.

Cristina Țopescu a fost prezentatoarea știrilor de la Prima TV timp de 12 ani. În anul 2013 a devenit membră PSD și a încheiat colaborarea cu televiziunea respectivă. Cristina nu a fost căsătorită și nici nu avea copii, fiind tot timpul o persoană discretă în ceea ce privea viața personală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8 121 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *