Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii. O apropiată a rupt tăcerea: “Ei trec acum prin iad”

Ultimele informații despre Kate Middleton și prințul William!

În luna martie a acestui an, Kate Middleton a făcut un anunț care a şocat întreaga lume. Mai exact, Prințesa de Wales a transmis că a fost diagnosticată cu cancer. Ulterior, ea s-a retras din viața publică pentru a se trata de boala nemiloasă. De asemenea, Prințul William a renunțat o perioadă la angajamentele publice pentru a-și ajuta partenera. Iată ce se întâmplă cu cei doi soți acum!

Kate Middleton și Prințul William ”trec prin iad”

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a dispărut din lumina reflectoarelor, după ce a anunțat că suferă de cancer și că se află sub tratament. De asemenea, tatăl copiilor ei, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a avut tot mai puține apariții în public.

Prin urmare, fanii nu mai știu nimic de ei și sunt extrem de îngrijorați. Ce mai fac cei doi soți? Ei bine, o apropiată a lui Kate Middleton a răspuns, de curând, la această întrebare.

Declarații uluitoare făcute de o apropiată a Prințesei de Wales

Amaia Arrieta, unul dintre designerii preferați ai Casei regale britanice și bună prietenă cu Kate Middleton, a făcut, de curând, câteva declarații uluitoare. Concret, ea a spus că Prințesa de Wales și partenerul ei de viață trec prin iad în aceste momente.

De asemenea, stilista, care îi îmbracă pe cei trei copii ai cuplului regal, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, a spus că suferă cumplit din pricina veștii date în luna martie de Kate Middleton.

”Am inima zdrobită în acest moment, acum ei trec prin iad, dar am speranța că-și vor reveni. Este o chestiune foarte personală și delicată”, a declarat ea pentru Telegraph.

Te-ar mai putea interesa și Ce talent nebănuit are fata lui Kate Middleton. Prințesa Charlotte a uimit-o pe ducesă!

Prințul William, despre starea de sănătate a soției sale

Prințul William şi-a reluat angajamentele publice, după ce şi tatăl său a anunțat o perioadă de pauză. De curând, acesta a fost în partea de sud a Marii Britanii pentru a lua parte la anumite evenimente, iar fanii l-au asaltat cu întrebări.

Aceștia au fost curioși să afle ce fac soția și copiii lui. ”Vă supărați dacă vă întreb de soția și copiii dumneavoastră?”, l-a întrebat un admirator pe Prințul William.

”Suntem cu toții bine, vă mulțumesc. Cu toții ne descurcăm bine”, a răspuns acesta.

Te-ar mai putea interesa și Cum se simte Kate Middleton, diagnosticată cu o boală grea. Prințul William a transmis primele vești, după ce s-a aflat de ce suferă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *