Ce se întâmplă între Andra și Cătălin Măruță, după 16 ani de căsnicie: “E normal să se schimbe dinamica”. Artista a dezvăluit care este secretul relației lor

Cântăreața a vorbit cu sinceritate despre căsnicia ei

Scris de: Daoud Andra

29 May. 2024

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Sunt căsătoriți de aproape 16 ani și au împreună doi copii și mulți s-au întrebat cum rezistă relația lor și cum reușesc să se iubească la fel ca la început. Artista a pus recent punctul pe ”i” și a dezvăluit secretul cuplului lor.

Cum se înțeleg Andra și Cătălin Măruță, după 16 ani de căsătorie

Andra avea doar 22 de ani când a devenit soția lui Cătălin Măruță. Se întâmpla în anul 2008, iar de atunci cei doi formează o familie unită și se iubesc la fel de mult ca în prima zi. În tot acest timp, au devenit părinți de două ori, dar s-au concentrat și asupra carierelor. Provocările pe care le-au întâlnit nu au fost puține, însă de fiecare dată au reușit să le depășească și să meargă mai departe la fel de uniți.

Vezi și: Eva și David Măruță nu concep că părinții lor au trăit fără tehnologie. ”Pun tot felul de întrebări” VIDEO EXCLUSIV

Într-un interviu acordat recent, artista a spus că este foarte norocoasă că și-a găsit sufletul-pereche și că, alături de prezentatorul TV, duce mai departe exemplul pe care l-au oferit părinții lor care sunt împreună de zeci de ani. Andra a spus că își dorește să aibă parte de o iubire ca a ei și copiii săi, la rândul lor.

”Am avut mare noroc să ne găsim, să ne îndrăgostim, să ne punem încrederea unul în celălalt. Cred că este un miracol de câte ori se regăsesc doi oameni făcuți unul pentru celălalt. Și părinții noștri sunt de zeci de ani împreună, iată că și noi, sper ca și copiii noștri să găsească dragostea adevărată. Este un sentiment unic să te simți iubit, împlinit și în siguranță lângă omul pe care îl iubești. Îți dă putere și un sentiment că poți face orice îți propui”, a declarat Andra, pentru OK! Magazine.

Familia Măruță se pregătește de producerea unui nou film
Familia Măruță

Măruță o susține necondiționat

Deși s-au mai schimbat lucrurile pe parcurs și relația lor a evoluat, Andra a povestit că se bucură în continuare de sprijinul necondiționat al soțului ei, indiferent ce ar face. Cătălin Măruță este atent la detalii, cunoaște toate melodiile artistei, iar atunci când Andra lucrează la o piesă nouă, el este primul cu care se consultă.

Vezi și: Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de „Tati part-time”. David Măruță nu pare că vrea să calce pe urmele surorii lui, ce mare pasiune are VIDEO EXCLUSIV

”După atâția ani, e normal să se schimbe dinamica în orice relație, dar Cătălin este acel soț care știe să aprecieze și cele mai mici detalii. Fie că e vorba despre o piesă nouă la care lucrez sau doar mă aude cântând prin casă, el este entuziasmat, îmi spune dacă îi place, mă susține mult. Cunoaște tot repertoriul meu, chiar și pentru spectacolul Tradițional 2′, chiar dacă nu urcă pe scenă. Cred că da, îi mai fac pielea de găină. Îmi arată mereu că este foarte important ce fac”, a mai spus Andra, pentru sursa menționată.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *