Ce secrete deține Prințul Harry. Ar putea aduce tensiuni în Familia Regală

Dezvăluirile pe care le-ar putea face Prințul Harry i-ar aduce antipatii în familie, dar și în rândul britanicilor.

Scris de: Daoud Andra

10 Oct. 2022

Ce secrete deține Prințul Harry. Ar putea aduce tensiuni în Familia Regală

Prințul Harry ar deține unele secrete pe care, dacă le dezvăluie, și-ar putea atrage antipatii și chiar exilul din familia regală britanică. Dacă acesta va dezvălui anumite aspecte în cartea pe care se pregătește să o lanseze, la Buckingham ar putea fi luate măsuri dure împotriva sa.

Secretele pe care le deține Prințul Harry

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au decis să se îndepărteze de familia regală britanică în urmă cu trei ani. Cei doi au renunțat la o parte din obligațiile pe care le aveau și au părăsit Regatul, pentru a locui în Statele Unite ale Americii. Decizia nu a fost privită cu ochi buni de familia regală, cu atât mai mult cu cât Meghan Markle a făcut unele dezvăluiri scandaloase, în interviul pe care i l-a oferit lui Oprah Winfrey.

Nici prințul Harry nu s-ar lăsa mai prejos, urmând să își lanseze memoriile în curând. Presa din Regat scrie că există îngrijorări cu privire la dezvăluirile pe care fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea le-ar putea face în cartea sa. De-a lungul anilor, Harry a adunat o mulțime de secrete pe care, dacă le va face publice, și-ar putea atrage numeroase antipatii în sânul familiei regale.

Memoriile Ducelui de Sussex ar fi trebuit să fie publicate săptămânile acestea. Lansarea a fost amânată cu câteva luni, din cauza morții reginei. Există speculații potrivit cărora Harry ar dori să mai adauge câteva capitole la cartea sa, în memoria bunicii lui. Pe de altă parte, gurile rele susțin că tatăl său, Regele Charles, ar vrea să îl împiedice să lanseze aceste memorii, pentru a nu aduce atingere familiei regale.

„Scriu asta nu ca prințul care m-am născut, ci ca omul care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și speranța mea este că spunându-mi povestea – cu urcușuri și coborâșuri, greșeli, lecții învățate – pot să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, spunea în urmă cu ceva timp Prințul Harry.

Ce secrete detine Printul Harry. Ar putea aduce tensiuni in Familia Regala
Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle

Ce riscă Prințul Harry dacă face dezvăluiri picante

Potrivit presei britanice, mezinul lui Charles și al Dianei riscă să devină persona non-grata nu doar în interiorul familiei regale britanice, ci și în rândul admiratorilor acesteia. Recent, au început să circule zvonuri care spun că unii consilieri regali iau în calcul să negocieze cu Harry pentru ca acesta să nu își mai publice memoriile, de teamă că dezvăluirile sale ar aduce atingere imaginii casei regale.

Experți în monarhie, citați de Express.co.uk, susțin că Harry și Meghan și-ar putea pierde și puținul respect pe care îl mai au din partea publicului britanic. În special fosta actriță și-a atras multe antipatii în ultima perioadă, din cauza comportamentului ei.

„Există mai multă bunăvoință față de Harry, dar asta s-ar evapora imediat dacă ar scoate o carte în care să-și atace propria familie. Orice respect rămas pentru Harry ar dispărea imediat.

Lansarea unei cărți cu atacuri la adresa familiei regale ar pune capăt tuturor speranțelor de reconciliere cu membrii acesteia. Ar arde poduri, ar fi extrem de distructivă și Harry ar fi un proscris complet”, este de părere Nile Gardiner, expert în monarhie și fost consilier al lui Margaret Thatcher.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *