Ce soră superbă are Cabral. Puțini știu cum arată Artemis, vedeta TV a ținut-o ascunsă până acum

Iată cum arată sora mai mică a lui Cabral

Pe Cabral Ibacka îl cunoaște toată lumea și nu are nevoie de nicio prezentare. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai populari și apreciați prezentatori TV de la noi din țară, însă puțini știau faptul că are o soră mai mică, cu care se înțelege de minune. Recent, vedeta de la Pro TV nu a ezitat să le-o arate fanilor săi pe Artemis. Iată cum arată și de ce moderatorul a ținut-o ascunsă până acum!

Cum arată Artemis, sora mai mică a lui Cabral

Cabral Ibacka apare de ani de zile pe micul ecran, prezentând diverse emisiuni, așa că are un public numeros care-l admiră și-l urmărește cu sufletul la gură.

Totodată, Cabral Ibacka este apreciat și pentru familia frumoasă pe care o are. Acesta este căsătorit cu Andreea Ibacka de mai bine de un deceniu, iar din iubirea celor doi au rezultat doi copii superbi, Namiko și Tiago.

Pe rețelele sociale sau în public, moderatorul mereu se afișează cu partenera lui sau cu copiii pe care-i are, însă, de curând, le-a prezentat-o internauților și pe Artemis Boldea, adică pe sora lui mai mică, provenită din a doua relație a mamei sale, Argentina Boldea.

”Ea e sormea. Artemis. Și, cu toate că e o teroristă și-o cicălitoare, cred că e unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea. Nu, nu-i ziua ei… doar mă lăudam și eu pe-aci…

Pentru mine, e ziua ei în fiecare zi. O gagică așa mișto cum numai prin cărți din alea de dragoste se mai pomenește”, a scris vedeta de la Pro TV, acum ceva timp, pe rețelele sociale.

Citește și Cabral Ibacka, despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea: “Eu cu ce am greșit din nou?” VIDEO EXCLUSIV!

Cabral se intelege foarte bine cu sora lui

Cabral se intelege foarte bine cu sora lui

Cine este Artemis Boldea

Artemis Boldea are 39 de ani. Prin urmare, ea este mai mică cu șase ani decât celebrul ei frate, Cabral care are 45 de ani. Sora prezentatorului de la Pro TV este extrem de discretă cu viața sa personală și preferă să stea departe de camerele de filmat, spre deosebire de fratele ei mai mare.

Deși sunt diferiți la acest capitol, cei doi au demonstrat în fața tuturor că au o legătură foarte frumoasă, asta după ce s-au fotografiat cu zâmbetul pe buze, după cum observăm mai sus.

Artemis Boldea ocupă o funcție importantă, de director al Fundației “Ciprian Marica”. Însă, mai multe detalii nu se cunosc despre viața sa. De precizat că soțul Andreei Ibacka mai are și alți frați din partea tatălui său, Alexandre Ibacka, un medic respectat în Congo.

Citește și Ce meserie neașteptată are mama lui Cabral. Mulți au fost uimiți să afle asta, surpriză colosală pentru fanii prezentatorului!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *