Ce spune Anisia Gafton despre alte intervenții estetice, după ce și-a operat nasul: „Așa sunt eu, naturală, doar cu nasul mai pe sus!” VIDEO EXCLUSIV

Ce le-a transmis celor care au criticat-o

Anisia Gafton se bucură de mulți fani, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezențe din mediul online, dar și de pe micile ecrane. Actrița este extrem de sinceră, astfel că și-a anunțat urmăritorii că a recurs la o schimbare de look, operându-și nasul. Totuși, ea s-a confruntat și cu anumite comentarii negative. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea a vorbit despre intervenție, dezvâluind dacă are vreun gând pentru a ajunge din nou pe mâinile medicilor esteticieni.

Anisia Gafton, după ce și-a operat nasul

Anisia Gafton a ajuns pe mâinile medicilor pentru o operație de deviație de sept, însă s-a decis să facă și anumite modificări la nivelul nasului. Actrița, prezentă la gala iSucces, unde a fost și premiată, a punctat că simte că această decizie a întinerit-o și se bucură de schimbarea pe care a făcut-o. Mai mult, ea le-a transmis și un mesaj celor care i-au lăsat comentarii negative, punctând că este important să îi placă ei și gusturile nu se discută:

“Am făcut o postare și două videoclip-uri unde am explicat că am avut o deviație de sept, am intrat în nas și ca orice român, dacă schimbi gresia, schimbi și faianța! Mi-am îndreptat nasul, l-am lăsat pe doctor să își facă arta.

Respir foarte bine și mă întinerește din punctul meu de vedere! Mă simt foarte bine și am rămas aceeași Anisia, neschimbată! Normal, important este să ne placă nouă, gusturile nu se discută!”

Citește și: Anisia Gafton se chinuie de 3 ani să-și ia permisul de conducere. ”Nu îmi place frâna. Nu îmi place să pun frână la nimic” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre alte operații estetice

De asemenea, Anisia Gafton a punctat că nu și-a modificat buzele și nu are alte intervenții estetice în afară de operația la nas. Vedeta se simte foarte bine după modificarea la care a recurs, însă recunoaște că nu avea probleme cu imaginea sa nici înainte. Totuși, momentan, ea nu vrea să facă o altă schimbare la nivelul chipului sau al corpului:

“Aș vrea să îmi schimb accentul, să fie franțuzesc! M-am săturat să fiu din topor, vreau să o dau pe franceză! Știți vreo operație pentru asta? Eu tot cu moldoveneasca o am! (râde) Deocamdată, buzele nu! Nu am nimic, nu mai vreau! Nu am nimic, deocamdată, în buze!

Așa sunt eu, naturală, doar cu nasul mai pe sus, cum ar veni! Eram OK și înainte, sunt bine și acum! (…) Mă simțeam bine și înainte, dar mă simt bine și acum!”

Citește și: Anisia Gafton dezvăluie care este dorința arzătoare a iubitului ei. Ce discuții au cei doi în intimitate: „Toate la momentul potrivit” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *