Ce spune Emily Burghelea despre iubitul ei, care își ascunde chipul: „Sunt și eu curioasă de momentul în care o să se afișeze fără mască” EXCLUSIV

Fosta asistentă de la ”Acces direct” revine în televiziune? „Vreau să cred că a fost doar o experiență care s-a terminat prost”
Ce spune Emily Burghelea despre iubitul ei, care își ascunde chipul: „Sunt și eu curioasă de momentul în care o să se afișeze fără mască” EXCLUSIV

Emily Burghelea are o familie frumoasă și fericită. Chiar dacă mulți sunt curioși să-l vadă pe iubitul fostei asistente de la ”Acces direct” (Antena1), bărbatul nu își dorește expunere publică. Prin urmare, acesta poartă mereu ochelari și mască de protecție. Într-un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, Emily ne-a povestit despre fiica ei, despre tatăl micuței, dar și despre posibilitatea de a reveni în televiziune.

Emily Burghelea, despre iubitul ei: „Sunt și eu curioasă de momentul în care o să se afișeze fără mască”

Frumoasa blondină a participat la avanpremiera specială Jurassic World, organizată la Afi Cotroceni, ocazie cu care ne-a vorbit despre familie și televiziune. Partenerul lui Emily Burghelea a avut o abordare extrem de creativă pentru a rămâne în anonimat. A preferat să poarte mereu mască, în aparițiile publice. Despre momentul în care el își va dezvălui chipul, blondina ne-a mărturisit.

„Nu știu, cred că cel mai bine îl întrebi pe el! Nu este astăzi aici, cu mine, a rămas acasă cu Amedea, dar poate îl prinzi și îl întrebi. Sunt și eu curioasă de momentul în care o să se afișeze fără mască. El nu și-a dorit niciodată expunere publică, a făcut chestia asta doar de dragul meu, să zic așa”.

Cum a fost cerută în căsătorie

De asemenea, frumoasa vedetă și-a amintit de momentul în care partenerul său a cerut-o în căsătorie. Bărbatul și-a dorit ca Emily Burghelea să aibă parte de cererea la care visa.

„M-a cerut în căsătorie la o emisiune televizată. Noi mai discutaserăm despre acest lucru cu ceva timp în urmă. M-a întrebat: „Cum ți-ar plăcea să fii cerută?”. Nu m-aș fi gândit deloc că urmează să mă ceară. Ne uitam la un film și i-am zis: „Mi-ar plăcea să fiu cerută pe o scenă, într-un concert, să fie toată lumea acolo”.  S-a gândit, dar lui nu prea îi plac concertele, însă pe la televizor merg destul de des. A zis: „Gata, știu, acesta este momentul! Acolo sigur o să fie fericită dacă o cer!” Pentru că și-a dorit să facă treaba aceasta, dar nu să fie expus public, a apărut în emisiune purtând niște ochelari de soare și o mască de protecție. Oricum, era pandemie pe atunci”.

Ce spune Emily Burghelea despre iubitul ei, care își ascunde chipul sub mască

I-a făcut iubitului cont de Instagram

Momentele amuzante dintre cei doi nu s-au terminat aici. Ulterior, Emily Burghelea s-a decis să îi facă un cont de Instagram. El a avut parte de foarte multă atenție.

„Ulterior, în direct, i-am făcut cont de Instagram. A explodat respectivul cont, iar el nu își dorea deloc treaba aceasta. Foarte mult timp m-a filmat în cele mai inconfortabile momente, când mă trezeam, când eram în pijamale sau când spălam vasele, doar ca să mă facă să zic că este suficient și închid contul. Totuși, am rezistat eroic și încă există respectivul cont”.

Ce spune despre al doilea copil

Emily Burghelea se bucură de o mică minune în viața ei. Fiica ei, Amedea, o împlinește, iar fosta asistentă de la ”Acces Direct” are grijă să petreacă orice clipă liberă cu micuța. Când vine vorba de al doilea copil, ea ne-a dezvăluit.

„Nu se știe niciodată. Este destul de greu să faci un copil”.

Emily Burghelea

Se gândește să revină în televiziune

Deși a avut câteva propuneri, când Amedea avea doar câteva luni, Emily Burghelea a preferat să rămână acasă, cu fiica ei. Ea nu refuză însă o eventuală revenire în televiziune. Așteaptă însă ca micuța ei să mai crească.

„Momentan, sunt cumva în concediu de maternitate, Amedea nu a făcut încă 2 ani. Stau cu ea acasă în permanență, astfel că mi-ar fi destul de greu să mă reîntorc. Am avut câteva propuneri când ea era destul de mică, dar am zis pas. Încă o alăptam și nu mă vedeam în stare să revin în televiziune, să am o rubrică atunci când Amedea avea 6 luni. Dar, da, de ce nu, după ce termin facultatea și Amedea o să fie mai mare și o să fie la grădiniță. Nu spun nu, televiziunea este una dintre pasiunile mele”.

Ce spune despre experiența de la ”Acces direct”

Emily Burghelea a demisionat, de la ”Acces direct” (Antena 1), în 2020, în urma unor neînțelegeri cu șefii, legat de prezența ei la o petrecere. Deși ne-a mărturisit că acea experiență a dezamăgit-o, iată că nu renunță la televiziune.

„Da, mi-a lăsat un gust amar, dar vreau să cred că nu este la fel peste tot. Vreau să cred că a fost doar o experiență care s-a terminat prost. Încă dau cumva șanse televiziunii, deși poate nu ar trebui, dar așa sunt eu. O să vedem”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *