Ce spune mama lui Smiley despre Gina Pistol: ”Nu stau cu ea în casă!” Adevărata relație cu nora ei

Ce spune mama lui Smiley despre Gina Pistol: ”Nu stau cu ea în casă!” Adevărata relație cu nora ei

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Deși cei doi au ales să fie discreți în ceea ce privește viața personală și familia lor, recent, mama lui Smiley a făcut câteva declarații surprinzătoare despre relația cu nora sa.

Gina Pistol și relația cu mama lui Smiley

Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele în urmă cu un an, într-o ceremonie intimă și emoționantă. Acest moment important a fost prilejul perfect pentru ca mama lui Smiley, Ioana Maria, să își exprime bucuria și să vorbească despre relația cu nora sa.

Cu ocazia unui interviu acordat emisiunii „La Măruță”, Ioana Maria a subliniat cât de mult și-a dorit acest moment:

„Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam! Cel mai frumos moment pentru mine a fost când au spus DA.”

Dar mai mult decât atât, Ioana Maria a vorbit deschis despre cât de bine se înțelege cu Gina Pistol, pe care o consideră deja parte integrantă a familiei:

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică.”

Gina Pistol nu este doar soția lui Smiley, ci și mama nepoatei Ioanei Maria, o fetiță mult așteptată în familie. Ioana Maria și-a exprimat în repetate rânduri bucuria de a avea o nepoată, după ce a crescut doi băieți:

„Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți.”

Sfatul mamei pentru tânărul cuplu

În plus, mama lui Smiley nu a ezitat să le ofere un sfat fiului și nurorii sale, sfat care reflectă valorile pe care ea le prețuiește:

„Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității. Să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața.”

Totuși, viața nu a fost lipsită de provocări pentru Gina și Smiley. Când Gina a aflat că este însărcinată, vestea a fost o surpriză pentru amândoi, mai ales că medicii le spuseseră anterior că nu pot avea copii.

Cuplul a decis să păstreze secretul până la momentul potrivit, însă planurile lor au fost date peste cap când presa a aflat înaintea familiilor lor.

Acest lucru a cauzat o mare supărare pentru părinți, care și-ar fi dorit să primească vestea direct de la cei doi, nu prin intermediul mass-media. Gina Pistol a recunoscut ulterior cât de dificil a fost să treacă prin acea situație:

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *