Ce spunea Mona Segall despre Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, cu câteva luni înainte de plecarea lor. Detalii incredibile din culisele „Chefi la Cuțite”

Dezvăluiri uluitoare despre cei trei bucătari
Ce spunea Mona Segall despre Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, cu câteva luni înainte de plecarea lor. Detalii incredibile din culisele „Chefi la Cuțite”

În urmă cu câteva zile, postul de televiziune Antena 1 a făcut un anunț trist pentru telespectatorii emisiunii „Chefi la Cuțite”. Comunicatul dezvăluia faptul că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au refuzat să mai participe la filmările din luna octombrie ale show-ului culinar, invocând că sunt prea obosiți. Drept urmare, noul sezon „Chefi la Cuțite” nu îi va mai avea ca protagoniști pe cei trei!

Mona Segall, mărturisiri incredibile despre Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea

Mona Segall, producătorul general al emisiunilor de la Antena 1, a anunțat zilele trecute că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din proiectul „Chefi la Cuțite”. În comunicatul de presă, Antena 1 preciza că pauza de la ultimele filmări a fost de șase luni, între aprilie și octombrie 2023.

Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.”, s-a precizat în anunțul făcut de CEO Antena Group.

Citește și: O nouă schimbare la Chefi la cuțite după plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. A fost făcut anunțul pentru sezonul 13

În urmă cu doar câteva luni de la acest anunț, Mona Segall a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit deschis despre emisiunea „Chefi la Cuțite”, unul dintre proiectele ei de suflet.

Cei trei jurați ofereau sarea și piperul show-ului culinar

Producătoarea preciza că secretul imens al acestui show culinar a fost dat chiar de cei trei foști jurați, care au decis să se retragă de la Antena 1.

„Și care-i rețeta lui Chefi la cuțite? De reușită și de longevitate?”, a fost întrebarea lui Mihai Morar.

„De reușită au fost cei trei chefi, pentru că au chimia și competitivitatea care este necesară unui asemenea format. Și apoi, pe măsură ce s-a mărit numărul de sezoane, am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim.

Și unul și cel mai important este în continuare castingul, pentru că…pe modelul Românii au talent. Dacă fiecare concurent vine cu o altă poveste, cu o altă meserie, cu alt gen de mâncare, atunci lumea stă să vadă ce mai urmează, și ce se mai poate întâmpla, și ce reacție or să mai aibă chefii, și ce poate să li se mai întâmple. Și atunci creează dependență.”, mărturisea Mona Segall în urmă cu doar câteva luni.

Citește și: Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Concurenții care merg în finală, ei luptă pentru marele premiu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *