Ce staruri internaționale poartă hainele lui Cătălin Botezatu: “Lista este imensă”. Sfaturi de modă de la celebrul creator VIDEO EXCLUSIV

“Te îmbraci și te uiți în oglindă când pleci de acasă. Dacă ești mulțumită de tine, pleci, dacă nu, te schimbi”
Ce staruri internaționale poartă hainele lui Cătălin Botezatu: “Lista este imensă”. Sfaturi de modă de la celebrul creator VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Botezatu se bucură de succes, ținând cont că marchează reușită după reușită și pune la cale proiecte care să îi facă cinste. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, celebrul designer vestimentar ne-a vorbit despre ce trebuie să poarte femeile în această vară, oferind trucuri de stil prețioase. Mai mult, îndrăgitul creator a dezvăluit ce staruri de la Hollywood îi poartă hainele.

Cătălin Botezatu, trucuri de stil

Cătălin Botezatu a mai marcat o reușită, devenind primul designer român care expune într-un magazin cunoscut de brand-uri din România. Acesta ne-a vorbit despre ce trebuie să poarte femeile în această vară.

“Poartă foarte multă culoare, în primul rând, foarte multe produse care să ofere lejeritate și nu în ultimul rând, produse care să stea bine. Nu trebuie neapărat să te iei după tot felul de tendințe nebune și să spui: “Trebuie să pun pe mine mulăciuni!”. Nu! Îți iei ceva care să fie comod și în care să te simți bine. Am eu o vorbă: “Te îmbraci și te uiți în oglindă când pleci de acasă. Dacă ești mulțumită de tine, pleci, dacă nu, te schimbi”.

Ce trebuie să facem cu piesele de brand

Cunoscutul creator de modă ne-a mărturisit că moda revine, astfel că nu simte nevoia de a anula vreun trend. Cu toate acestea, designerul vestimentar a punctat că trebuie să avem grijă de piesele de brand pe care le achiziționăm pentru ca acestea să reziste în timp și să fie introduse în styling-uri diferite de la an la an.

“Nu trebuie să anulez vreun trend, moda revine, sunt foarte multe tendințe, imprimeuri, croiuri care se reinterpretează de la an la an. Cine credea că animal print-ul o să reziste atât de mult timp? Nu trebuie să vorbim neapărat de lucruri pe care să le anulăm! Trebuie să vorbim de lucruri pe care să le păstrăm în garderoba noastră și să știm să le asociem, să le facem un styling corect, odată cu trecerea timpului. Cumperi o piesă de brand, o păstrezi, căci piesele de brand dăinuie în timp dacă știi să le păstrezi, iar, de-a lungul timpului, o mai asociezi cu câte ceva. Doar nu o să iei ce scoate Versace în fiecare an, nu! Se cumpără ce e reprezentativ și după vezi ce faci cu el.”

Citește și Cum ne „păcălește” Cătălin Botezatu la fiecare apariție publică. Nici nu știai că acest detaliu nu este real. „Nu vreau să vă mint, recunosc, folosesc și niște soluții” VIDEO EXCLUSIV

Ce staruri internaționale îi poartă hainele

Cătălin Botezatu deschide magazine în orașe mari, din toată lumea. Mai mult, hainele sale sunt văzute și pe staruri de la Hollywood, printre care Keanu Reeves și Pierce Brosnan. Creatorul de modă a punctat că niciodată nu i s-a închis vreo ușă, mai ales pentru că mereu a venit cu proiecte realizabile.

“Eu deschid magazine peste tot. Am deschis la Los Angeles, avem la Londra, la Chișinău. Mă vând și sunt purtat, aceasta fiind o mare mândrie de-a mea, de peste 235 de vedete internaționale, începând cu Pierce Brosnan, agentul 007, Keanu Reeves, The Rock, și lista este imensă. Mai am de făcut niște show-uri mari pe afară ca să închid gura tuturor! Știu să deschid porțile, nu visez cai verzi pe pereți, proiectele mele sunt realizabile”. 

De asemenea, Cătălin Botezatu ne-a mai mărturisit că nu știa, pe când era manechin, că o să ajungă unde se află acum, dar era sigur că numele său o să fie pe buzele tuturor: “Știam că o să fac lucruri mărețe. Nu știam în ce domeniu, dar știam că o să le fac!”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *