Ce studii are Alexia Eram, concurenta de la America Express 2023. Fiica Andreei Esca a absolvit facultatea în Marea Britanie

Iată ce facultate a terminat Alexia Eram!

Andreea Esca are doi copii de care are toate motivele să fie foarte mândră. Cei doi pot fi văzuți de telespectatori la America Express, acolo unde au pornit deja pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, se descurcă de minune până acum și speră să ducă la bun sfârșit competiția, dar ce studii are tânăra influenceriță? Află răspunsul din rândurile de mai jos!

Alexia Eram a studiat în Marea Britanie

Andreea Esca este, fără doar și poate, cea mai cunoscută și apreciată prezentatoare de știri de la noi din țară. Vedeta a făcut istorie la Pro TV și este considerată o adevărată emblemă a trustului.

În schimb, copiii ei, Alexia și Aris, pot fi văzuți în această perioadă la postul rival, Antena 1. Cei doi au plecat în aventura vieții lor numită America Express și deja fac o figură frumoasă pe Drumul Soarelui.

Ce facultate a absolvit Alexia Eram

În vârstă de 23 de ani, Alexia Eram este primul copil al vedetei de la Pro TV. Tânăra a fost crescută exemplar, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Fiica Andreei Esca este extrem de inteligentă și are tot timpul vorbele la ea. În plus, are deja o comunitate impresionantă de fani care o urmăresc pe rețelele sociale.

Dar ce studii are concurenta de la America Express? Ei bine, aceasta a absolvit o facultate prestigioasă din Marea Britanie. Este vorba despre University of Creative Arts. Prin urmare, ea are în vitrină o diplomă de licență cu specializarea Marketing, Publicitate și Relații publice în domeniul modei.

Citește și Unde fac duș concurenții de la America Express 2023. Alexia Eram a făcut mărturisirea!

”Am o casă frumoasă plătită din banii mei”

După ce a terminat facultatea, Alexia Eram s-a întors în România și nu regretă deloc acest lucru. Tânăra a fost și încă este implicată în foarte multe proiecte. Mai mult, concurenta de la America Express se laudă că nu mai stă de ceva timp pe banii părinților.

De-a lungul timpului, șatena a reușit să câștige bani frumoși. Ce a făcut cu ei? ”Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc”, a spus, la un moment dat, Alexia Eram.

Citește și Alexia Eram, superbă în costum de baie minuscul. Detaliul care a atras toate privirile, imaginile sunt grăitoare!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
8.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *