Ce studii are Bianca Drăgușanu. Detaliul pe care l-a ținut ascuns până acum

În ce domeniu a studiat vedeta

Scris de: Daoud Andra

16 Nov. 2023

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută în showbiz în momentul în care s-a afișat la brațul lui Cătălin Botezatu. A început atunci o carieră de model, după care a făcut trecerea spre televiziune. În prezent, Bianca este femeie de afaceri și are un business cu haine, dar câștigă bani și din alte activități. Puțini știu însă ce studii are Bianca Drăgușanu sau cu ce medie a terminat liceul.

Detaliul pe care puțini îl știu: ce studii are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a început să apară la televizor în perioada în care avea o relație cu creatorul de modă Cătălin Botezatu și era model. Ulterior, a făcut trecerea către televiziune, unde a fost asistentă TV, apoi moderatoare. În ultimii ani, Bianca s-a axat mai mult asupra business-ului cu haine pe care îl are și creează rochii pe care le promovează în mediul online.

În ceea ce privește studiile, Bianca a fost elevă la trei licee, unul din Deva și două din Petroșani în adolescență. A absolvit 12 clase la Liceul Economic din Petroșani, cu o medie finală de 8.95. Apoi, s-a înscris la Facultatea de Științe Economice și Management, însă nu a finalizat studiile, ci a abandonat pe parcurs.

Citește și: De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, de fapt. Adevăratul motiv a ieșit la iveală: “Mi se pare cel mai trist”

S-a înscris, la un moment dat, și la școala de televiziune Intact Media Academy, însă nici pe aceasta nu a terminat-o, potrivit informațiilor din presă.

Bianca Drăgușanu, în atelierul său de rochii

Din ce face bani Bianca Drăgușanu în prezent

Afacerea cu rochii de mireasă și de ocazie nu este singura care îi aduce bani Biancăi Drăgușanu. Vedeta are numeroase contracte de imagine care îi sporesc veniturile, în mediul online și nu numai. Fosta asistentă TV face reclamă unui studio de videochat, iar această asociere de imagine îi aduce anual 100.000 de euro.

Citește și: Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu pe lună, de fapt. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască: “Îmi ajut familia, îmi întrețin singură copilul”

În urmă cu ceva timp, Bianca spunea că a făcut deja primul milion de euro. Anul trecut, ea a decis să investească o parte din banii câștigați în imobiliare, fiind considerat un domeniu sigur, indiferent de criză sau inflație.

”Merită, de când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să desconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, spunea vedeta în urmă cu un an și jumătate, pentru Playtech Știri.

Vedeta recunoaște că are un program foarte încărcat și că în unele zile mănâncă pe fugă, în mașină. Ea muncește pentru a-și întreține fetița, dar își ajută cu bani și familia, respectiv mama și sora. Presa mondenă scrie că vedeta și-a ajutat sora să își cumpere o locuință în București, în zona Tunari.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *