Ce studii are Cristina Spătar. Puțini știu asta despre celebra artistă: „Am făcut o grămadă de școli ca să compensez”

A muncit enorm pentru cariera sa

Cristina Spătar este cunoscută în România drept regina muzicii R&B. Artista în vârstă de 51 de ani a muncit mult pentru a ajunge la nivelul la care este în prezent. Ce studii are Cristina Spătar? Mama sa a susținut-o să facă mai multe cursuri.

Detalii din copilăria Cristinei Spătar. Când a debutat în muzică și ce studii are

Cristina Spătar a debutat în muzică în cadrul festivalului din Mamaia în 1991. Acolo s-a numărat printre cei opt câștigători din 400 de participanți. A absolvit liceul sportiv „Nadia Comăneci” din orașul natal la profilul filologie și Școala populară de Artă, secția canto. Nu a mers mai departe la facultate, însă a urmat mai multe cursuri, susținută fiind de mama sa.

Cristina Spătar a fost nevoită să facă naveta zilnic de la Onești la București pentru a face cursuri de canto, de pian și de chitară. Ulterior, pe parcursul anilor a făcut și o școală de modelling, de televiziune, dar și un curs de bucătărie.

„La 3 dimineața plecam la București, ajungeam direct la cursuri, unde învățam cu George Natzis și Gloria Bordea, unii din cei mai buni profesori la vremea respectivă. În paralel am făcut și o școală de modelling care să mă ajute să-mi înving timiditatea. De fapt sunt personajul care a făcut toate cursurile din lume. Am făcut și școala de televiziune Tudor Vornicu.

Aveam 37 de ani, îl născusem pe Albert și m-am apucat de școală. Intrasem într-o depresie post natală și am zis să mai ies puțin din mediul meu. Am făcut apoi un curs de bucătărie cu Chef Patrizia, găteam și mâncam seara, a fost foarte frumos. După ce am divorțat m-am apucat de fashion design. Nu am facultate, nu am studii superioare, dar am făcut o grămadă de școli ca să compensez”, a spus Cristina Spătar pentru fanatik.ro.

Cum a decurs cariera Cristinei Spătar

Cristina Spătar s-a mutat în București la vârsta de 26 de ani, în anul 1998, unde l-a cunoscut pe compozitorul Roby G. El a îndemnat-o să cânte R&B. După numai doi ani de muncă în studio artista a lansat primul său album. A început să meargă în turnee, iar după alți doi ani a lansat al doilea album al său. De atunci și până în prezent Cristina Spătar a muncit non stop pentru cariera sa.

Vezi și – Cine este și cu ce se ocupă soțul Cristinei Spătar. A cerut-o în căsătorie într-un decor de vis în Dubai

A devenit mamă de două ori

Cristina Spătar a devenit mamă pentru prima oară în octombrie 2009, atunci când l-a adus pe lume pe Albert. Trei ani mai târziu, în aprilie 2012, a născut-o pe Aida. În 2016 ea și Alin Ionescu au decis să divorțeze, astfel că pe 18 august 2016 au devenit doi oameni liberi. În prezent este căsătorită cu Vicențiu Mocanu, cu care a făcut un nuntă fabuloasă pe 24 iunie 2023.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.8 53 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *