Ce studii are de fapt Gabriela Cristea. Puțini știu că aceasta este meseria ei de bază

Facultatea pe care a absolvit-o nu are legătură cu televiziunea

Scris de: Daoud Andra

12 Jun. 2023

Gabriela Cristea este o prezență constantă pe micile ecrane. Vedeta și-a făcut debutul în televiziune în anii ’90 și, de-a lungul timpului, a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din România. Meseria ei de bază este însă cu totul alta și puțini știu ce studii are de fapt Gabriela Cristea.

Ce studii are de fapt Gabriela Cristea. Nu au legătură cu televiziunea

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. A debutat în televiziune în urmă cu aproape 30 de ani și de atunci a prezentat numeroase emisiuni, unele dintre ele zilnice. Chiar dacă și-a dat seama la o vârstă fragedă că televiziunea este adevărata ei pasiune, vedeta TV a studiat într-un cu totul alt domeniu.

Citește și: Confesiunea dureroasă făcută de Gabriela Cristea. De ce a divorțat, de fapt. Nimeni nu și-ar fi imaginat asta

Părinții ei nu au fost de acord, la vremea respectivă, să urmeze o carieră în media, așa că Gabriela Cristea s-a înscris la facultate. Astfel, vedeta a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice în cadrul SNSPA, după care s-a specializat în Comunicare Neurolingvistică, la Facultatea de Sociologie și Comunicare Diplomatică, de pe lângă MAE.

Debutul în televiziune a avut loc la TVR, în anul 1994, când a prezentat Eurovision. Ulterior a trecut și pe la Tele7ABC, Pro TV, Kanal D, iar de câțiva ani face parte din echipa Antena 1, unde prezintă emisiunea „Mireasa: Capriciile iubirii”.

Citește și: Cum o cheamă în acte pe Gabriela Cristea. Tavi Clonda, dezvăluiri despre ce scrie în certificatul de căsătorie: ”Nu am pus presiune!” VIDEO EXCLUSIV

e diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și soțul ei
Gabriela Cristea și soțul ei

„Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani”

Gabriela Cristea s-a bucurat de succes în televiziune, iar la un moment dat ajunsese să câștige sume fabuloase. Vedeta TV a povestit, la un moment dat, că în perioada în care avea emisiune zilnică la Kanal D încasa și 20.000 de euro pe lună, însă nu avea timp să facă nimic altceva. Stresul și oboseala își spuneau cuvântul, iar vedeta a vrut să ia o pauză, însă soțul ei de la acea vreme, Marcel Toader, nu a fost de acord.

„Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani – 20.000 de euro la momentul acela, vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani. Oamenii poate se gândesc că ce frumos câștigam eu banii ăștia pentru că dădeam din gene. Nu, munceam de dimineața până seara. M-am și îmbolnăvit în perioada aia, pentru că poate oamenii nu știu ce înseamnă să muncești în televiziune. Stresul este foarte mare. Nici nu știu când încasam banii.”, a mărturisit vedeta, în cadrul unui podcast.

Citește și: Ce era nevoită Gabriela Cristea să facă, atunci când avea salariu 20.000 de euro pe lună: „Mă pusese bou la jug, ca să zic așa”

„Mi-a zis că el (n.r. Marcel Toader) nu înțelege cum de pot eu să-mi permit să renunț așa de ușor la 20.000 de euro. Și acum, când cineva îmi cere socoteala pentru un leuț pe care eu îl câștig, mi se ridică așa părul în cap. Am rămas cu niște sechele. Eu am zis gata, stop, nu mai pot!”, a mai spus Gabriela Cristea.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *