Ce studii are Monica Bîrlădeanu, de fapt. Jobul neașteptat pe care l-a avut în tinerețe

Actrița s-a angajat prima dată când avea 16 ani

Scris de: Daoud Andra

18 Jun. 2023

Ce studii are Monica Bîrlădeanu, de fapt. Jobul neașteptat pe care l-a avut în tinerețe

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. A jucat, de-a lungul timpului, în numeroase producții de succes, iar începând din toamnă, fanii o vor putea vedea într-un nou serial, la Pro TV. Ce studii are Monica Bîrlădeanu, de fapt? A făcut facultatea înainte să își descopere pasiunea pentru showbiz.

Momentul adevărului: ce studii are Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu a început să cocheteze cu televiziunea în urmă cu mai bine de 20 de ani. Pe vremea aceea era studentă la Facultatea de Drept, însă trăsăturile fizice au ajutat-o să de facă remarcată încă din primul an. A debutat în televiziune în anul trei de facultate, iar de acolo până la o carieră în showbiz a fost un singur pas.

Citește și: Cine sunt actorii din „Groapa”, noul serial de la Pro TV. Monica Bîrlădeanu, Dana Rogoz și Daniel Nuță, printre numele din distribuție VIDEO EXCLUSIV

Actrița face parte, așadar, din categoria celor care au ales să profeseze într-un alt domeniu față de cel în care au studiat. În momentul în care și-a dat seama că lumea artistică este chemarea ei, a plecat la Los Angeles pentru a urma cursuri de actorie. Ulterior, a jucat în producții de mare succes precum ”Lost”, ”Moartea domnului Lăzărescu”, ”Despre oameni și melci” sau serialul ”Vlad”.

Monica Bîrlădeanu a lucrat mai întâi ca model, după care a început să primească propuneri din partea televiziunilor. A făcut câteva campanii publicitare încă din primul an de facultate, apoi a început să lucreze în televiziune. Prima emisiune pe care a prezentat-o a fost ”La strada”, de la B1 TV. Se întâmpla în anul 2002.

Citește și: Monica Bîrlădeanu rupe tăcerea despre relația cu noul iubit, Valeriu Gheorghiță: „Îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine”

Cea mai extravagantă apariție de la nunta lui Smiley și a Ginei! Adela Popescu, în rochie transparentă. Ce au purtat Andreea Esca, Adelina Pestrițu și Sore
Monica Bîrlădeanu a cochetat mai întâi cu televiziunea, apoi a devenit actriță

Primul job l-a avut la 16 ani

Monica Bîrlădeanu și-a câștigat primii bani la vârsta de 16 ani, după ce s-a angajat ca ospătăriță. Actrița a povestit, într-un interviu acordat în trecut, că l-a mințit pe patron că este majoră, pentru a-i da de lucru. Când acesta a aflat câți ani avea, de fapt, a dat-o afară.

”Am muncit de mică, la 16 ani eram ospătăriță la gară. Mi-am pus șosete în sutien, în loc de sâni, și l-am mințit pe patron că am 18 ani. A aflat după trei luni, când să mă plătească, că eram minoră. Dar deja câștigasem ceva din șpagă”, a povestit Monica Bîrlădeanu.

”Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!”, a mai spus actrița.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu, de fapt. Au fost împreună 11 ani: „Am fost logodiți la biserică”

Părinții au sfătuit-o să se facă profesoară de religie

Familia are o influență semnificativă în deciziile pe care le iau mulți adolescenți cu privire la viitorul lor. În cazul Monicăi Bîrlădeanu, lucrurile au stat puțin diferit. Părinții ei au sfătuit-o în adolescență să se facă profesoară de religie și, deși inițial și-a dorit să le urmeze sfatul, în cele din urmă a decis să aleagă altă cale.

După ce părinții ei au divorțat, Monica Bîrlădeanu a hotărât să se înscrie la Facultatea de Drept de la Iași. Ulterior și-a dat seama că nu acesta era domeniul în care vrea să profeseze și a făcut trecerea către televiziune, iar mai târziu către actorie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.1 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *