Ce surpriză imensă pregătește Cristina Spătar pentru fanii săi. Vedeta vrea să vină cu un nou proiect inedit: „Sunt hotărâtă” EXCLUSIV

„În repetate rânduri, mi s-a cerut muzică balcanică sau manele”
Ce surpriză imensă pregătește Cristina Spătar pentru fanii săi. Vedeta vrea să vină cu un nou proiect inedit: „Sunt hotărâtă” EXCLUSIV

Cristina Spătar se bucură de o carieră frumoasă, având în spate fani care o apreciază de ani de zile și abia așteaptă să o vadă la un nou spectacol. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că le pregătește admiratorilor săi o surpriză. Aceasta o să se implice și într-un alt gen muzical. De asemenea, cântăreața ne-a vorbit despre planurile ei din această vară.

Cristina Spătar, o artistă adorată de fani. Ce planuri are pentru această vară

Recent, Cristina Spătar și-a cumpărat o casă, astfel că este extrem de implicată atunci când vine vorba despre construcția viitoarei sale locuințe, căci își dorește să fie gata până în septembrie. Vedeta încearcă să îmbine această parte cu minunata ei carieră. În urmă cu doar câteva zile, ea a plecat în Italia pentru câteva piese de mobilier. Mai mult, ea s-a revăzut cu sora ei.

Când vine vorba despre planurile de vacanță din viitorul apropiat, Cristina Spătar se pregătește să plece la mare, în România, alături de copiii săi, Aida Maria și Albert. Cei doi micuți îi fac fiecare zi mai frumoasă, astfel că îndrăgita cântăreață are grijă ca ei să aibă parte de tot ce este mai bun:

„Mi-am luat o casă. Mă ocup de ea, sunt pe șantier alături de constructori. Mă împart între casă și mai am câteva nunți și cântări. Am fost în Italia să cumpăr câteva piese de mobilier, le-am comandat și plătit. Pe 15 august îi duc pe copii la mare, în România. Am zis să îi duc la mare o săptămână, fiind și Sfânta Maria. Așteptăm pașapoartele pentru a pleca în Italia, la sora mea, câteva zile”, a explicat Cristina Spătar, pentru Ego.ro.

Cristina Spătar este o mămică dedicată

Cristina Spătar nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste. Nu este un secret faptul că vedeta este o mămică atentă și implicată. Ea ne-a vorbit despre micuții săi, explicând că Aida Maria și Albert sunt deștepți, calmi și iubitori:

„Sunt o persoană căreia Dumnezeu i-a dat doi copii superbi. Sunt deștepți, calmi, iubitori. Acest lucru mă motivează”, ne-a dezvăluit vedeta.

Show-urile date de cântăreață sunt îndrăgite, având alături 4 dansatoare care întrețin atmosfera
Show-urile date de cântăreață sunt îndrăgite, având alături 4 dansatoare care întrețin atmosfera

Ce surprize le pregătește fanilor

De-a lungul timpului, Cristina Spătar și-a bucurat fanii cu muzică de petrecere și muzică populară, însă și câteva piese de muzică ușoară. Mulți au iubit-o încă de la primele apariții, astfel că artista a reușit să își păstreze admiratorii alături de ea. Show-urile date de cântăreață sunt îndrăgite, având alături 4 dansatoare care întrețin atmosfera.

În ultima perioadă, numeroși artiști și-au îndreptat atenția și către alte genuri muzicale. Cristina Spătar ne-a mărturisit că a primit cereri atunci când vine vorba de muzica balcanică sau de manele. Ea este hotărâtă ca în viitorul apropiat să abordeze și un proiect de acest gen, astfel că fanii ei o să se bucure nespus când o să audă.

„În repetate rânduri, mi s-a cerut muzică balcanică sau manele. Sunt hotărâtă, în viitorul apropiat, un proiect de acest gen”, a punctat Cristina Spătar, pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *