Ce talent ascuns are Andreea Esca. S-a filmat așa cu fiul ei și a pus imaginile pe net: “Cred că toate mamele de băieți își doresc”

Ce talent ascuns are Andreea Esca. S-a filmat așa cu fiul ei și a pus imaginile pe net: “Cred că toate mamele de băieți își doresc”

Andreea Esca este o prezență cunoscută în ochii publicului de mulți ani, datorită carierei sale de succes. Cu toate acestea, pe lângă realizările profesionale notabile, adevărata ei fericire provine din viața de familie. Recent, în una dintre postările sale pe Instagram, Andreea Esca a dezvăluit o mică parte din activitățile ei, la care a fost prezent și fiul său, Aris, iar acest lucru cu siguranță a stârnit invidia tuturor mamelor de băieți trecuți de adolescență.

Cum și-a surprins admiratorii prezentatoarea de știri

Celebra Andreea Esca a împărtășit cu publicul din mediul online un videoclip în care ea și fiul său, Aris Eram, dansează împreună. Acest clip a devenit rapid viral și a adunat numeroase aprecieri și comentarii, în special din partea mamelor care au băieți. Aceste mame au fost profund impresionate de relația specială dintre Andreea și Aris, precum și de talentul lor ascuns în domeniul dansului, iar comentariile nu au întârziat să apară:

Citește și: Cum a fost revederea dintre Andreea Esca, Alexia și Aris Eram, abia întorși de la America Express. Ce spune vedeta Pro TV despre relația cu copiii săi: “Nu îi sun doar ca să verific ce fac” VIDEO EXCLUSIV

“Cred că toate mamele de băieți ne dorim o așa seară când ei vor fi adolescenți”, a scris o internaută.

“Visez la momente de genul. Numai să crească!”, a mai scris cineva.

“Cel mai frumos videoclip văzut astăzi”, se mai arată în secțiunea de comentarii.

“Un dans între mamă și fiu, de neprețuit”, a precizat o altă fană.

Andreea Esca a fost cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul dansului

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri confortabili și un tricou alb, Andreea Esca și fiul ei, Aris, au dansat plini de energie, cu zâmbetele pe buze, pe acordurile melodiei „I Love You Baby”.

Vezi și: Cum arătau Andreea Esca, Inna și Antonia, în prima zi de școală. „Eram aşa de mică încât îmi puneam caiete pe scaun, sub mine, ca să ajung la masa de scris”. Imagini de colecție

Aris Melkior Eram, fiul Andreei Esca, s-a înscris la studii universitare la Barcelona. După ce a absolvit liceul la Școala Franceză, Aris a făcut alegerea de a studia afacerile la o universitate spaniolă, iar acesta decizie cu siguranță constituie încă un motiv de mândrie pentru prezentatoarea de știri.

Fiul Andreei Esca tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani

Aris Eram a sărbătorit pe 24 iulie împlinirea vârstei de 20 de ani. Cu această ocazie, mama sa i-a transmis o urare specială prin intermediul rețelelor sociale, demonstrând astfel cât de profund îl iubește și cât de strânsă este legătura dintre ei.

Te poate interesa și: Trucul simplu la care apelează Andreea Esca pentru a slăbi. Regula de la care nu se abate deloc

„Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipă în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea…. Îți mulțumesc, Aris Melkior!”, a transmis Andreea Esca pe conturile ei sociale la acel moment.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *