Ce tatuaj inedit și-a făcut Nadia Comăneci, la aproape 48 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii. Imaginea a ajuns pe internet, fanii au fost impresionați

Nadia Comăneci și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 62 de ani.

Nadia Comăneci a surprins pe toată lumea cu gestul său. Fosta mare gimnastă română și-a făcut primul tatuaj la 62 de ani. Iată ce semnificație deosebită are tatuajul realizat de legenda gimnasticii.

Ce tatuaj inedit și-a făcut Nadia Comăneci, la aproape 48 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

După 48 de ani de la succesul uluitor înregistrat la Jocurile Olimpice din 1974, Nadia Comăneci a ales să își facă un tatuaj cu o semnificație specială.

Citește și: Nadia Comăneci, mărturisiri despre fuga din România din ‘89. Cine a ajutat-o, amintiri dureroase: “Îmi părăsisem țara și lăsasem în urmă tot ce iubeam”

Mai exact, aceasta și-a desenat în zona gleznei simbolul Jocurilor Olimpice și nota 10 pe care a obținut-o la competiția în care a scris istorie (Vezi imgini senzaționale în galeria FOTO).

Într-un interviu pentru Orange Sport, Nadia Comăneci a mărturisit că își dorea de multă vreme să își facă acest tatuaj, el reprezentând nu doar performanța istorică pe care a obținut-o în gimnastică, ci și celelalte lucruri importante în care crede.

”Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc”, a declarat legendara gimnastă, potrivit sursei citate.

”Eu deja l-am făcut ieri şi pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”

Deși este primul tatuaj permanent pe care și-l face, Nadia Comăneci a mai optat în trecut pentru astfel de desene, care însă erau temporare.

”Îmi mai aplic, din când în când, pe gleznă un tatuaj temporar. Eu zic că îmi stă destul de bine”, spunea Nadia Comăneci într-un interviu acordat în trecut.

Povestea notei de 10 de la Montreal

Nadia Comăneci a intrat în istoria gimnasticii, după ce a obținut pentru prima dată nota 10. Se întâmpla în 1974, la Jocurile Olimpice de la Montreal, în urma unui exercițiu executat perfect la paralele.

Citește și: Legătură nebănuită dintre Monica Roșu și Nadia Comăneci. Ce se întâmplă de când s-au retras din gimnastică: “Este o plăcere” VIDEO EXCLUSIV

Dar cu toate că a primit nota maximă din partea arbitrilor, organizatorii au fost luați pe nepregătite. Aceștia au afișat nota 1 în loc de 10. Și asta deoarece computerul utilizat pentru afișarea notelor fusese programat să nu indice numărul 10.

Inițial, eroarea a creat confuzie în rândul celor prezenți, dar ulterior arbitrii au confirmat că Nadia primise nota perfectă de 10.

La Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia Comăneci a obținut în total șapte note de 10 (primele în istoria concursurilor oficiale de gimnastică!) şi a stabilit un “record absolut”: 20 de puncte, la paralele inegale (potrivit codului de punctaj de la acea vreme), scrie cosr.ro.

Datorită performanțelor sale inegalabile, ediția din 1974 a Jocurilor Olimpice a fost denumită “Olimpiada Nadia Comaneci”.

La Montreal, Nadia Comăneci a obținut cinci medalii, trei de aur, la individual compus, bârnă şi paralele, una de argint, cu echipa României, şi una de bronz, la sol, scrie news.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *