Ce ținută inedită a purtat Andra la nunta Roxanei Hulpe. A renunțat la rochiile elegante pentru o apariție comodă, dar șic

A optat pentru un costum din două piese

Scris de: Daoud Andra

03 Jun. 2024

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit în weekend, la Cluj, iar printre invitați s-au numărat multe vedete din Pro TV. Andra și Cătălin Măruță au fost prezenți la eveniment, iar artista a ales o ținută atipică, în ton cu tematica nunții.

Cum s-a îmbrăcat Andra la nunta Roxanei Hulpe

Numeroase vedete din Pro TV au fost sâmbătă, 1 iunie, la Cluj, la nunta Roxanei Hulpe cu Bogdan Rădulescu. Printre invitați s-au numărat Andreea Esca și soțul ei, Andra și Cătălin Măruță, dar și mulți reporteri și prezentatori din redacția de știri, colegi ai miresei. Invitații au postat imagini de la eveniment pe rețelele de socializare, iar cei care îi urmăresc au putut vedea în timp real cum se distrează.

Andra și-a obișnuit fanii să fie foarte activă pe social media și nu a făcut o excepție nici de data aceasta. Artista și-a surprins urmăritorii cu o costumație inedită, care s-a încadrat în tematica nunții. Mirii au avut ca temă circul, iar dincolo de decorațiuni și locație, invitații au fost încurajați să poarte ținute care să amintească de circ.

Vezi și: O cunoscută prezentatoare de la Pro TV s-a căsătorit, iar Cabral și Andreea Ibacka au fost nași. Ce vedete au fost prezente la eveniment

Jurata de la Românii au Talent a îmbrăcat un costum negru, supradimensionat, și o pereche de bocanci cu talpa groasă. Sacoul și pantalonii aveau decupaje în formă de inimioare, acesta fiind un detaliu inedit. Andra s-a întâlnit la nuntă și cu colega ei de breaslă, Delia, care a fost invitată să cânte. Cele două nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună.

Artista a purtat un outfit atipic

Cum s-a îmbrăcat nașa Andreea Ibacka

Roxana Hulpe și soțul ei au avut două perechi de nași: Cosmin Stan, colegul de la știri al miresei, și soția lui, dar și Cabral și Andreea Ibacka le-au fost alături în ziua cea mare. Cabral a ales un costum de culoare kaki și un tricou negru pentru nuntă, în timp ce soția sa a optat pentru o ținută strălucitoare. Nașa Andreea Ibacka a purtat o rochie argintie, din paiete, cu spatele gol, care i-a pus perfect în valoare silueta.

Vezi și: Vedeta Pro TV care s-a măritat în secret. Nunta a avut loc în New York. Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Nunta a avut loc la un restaurant cu formă de cupolă, precum corturile de circ, din Cluj. Toate decorațiunile alese au fost din lumea circului. Detaliul inedit care a atras atenția invitaților a fost un elefant uriaș, amplasat la intrarea în restaurant. Cu câteva zile înainte de nuntă, prezentatoarea de știri declara că soțul ei a fost cel care și-a dorit această tematică pentru nunta lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *