Ce urare emoționantă a primit Florin Niță, portarul echipei naționale a României, de la soția lui, de ziua lui de naștere. Cei doi se iubesc încă din liceu

Florin Niță a împlinit 37 de ani!

Florin Niță, portarul echipei naționale a României, a împlinit miercuri, 3 iulie 2024, vârsta de 37 de ani. Sportivul a avut parte de o zi specială în ciuda recentei eliminări a ”Generației de Suflet” din optimile EURO 2024. De asemenea, acesta a primit și un mesaj extrem de emoționant din partea soției sale, Laura, cu care formează un cuplu încă din liceu.

Mesajul emoționant pe care l-a primit Florin Niță de la soția lui. Portarul a împlinit 37 de ani

Florin Niță a cucerit o țară întreagă datorită intervențiilor sale fantastice de la EURO 2024. Acesta a evoluat în toate cele patru meciuri pe care România le-a disputat la Campionatul European și a făcut nenumărate ”minuni” în poartă.

Cu toate astea, însă, echipa naționala a fost eliminată în optimi de Olanda. Totuși, suporterii și tricolorii sunt bucuroși că au ajuns până în această fază a competiției.

”Ești tot ceea ce mi-am dorit”

Miercuri, 3 iulie, la o zi după ce România s-a oprit în optimile de finală ale EURO 2024, Florin Niță a împlinit 37 de ani. Din păcate, portarul nu a primit în dar o calificare în sferturi, însă soția sa i-a transmis cel mai frumos mesaj.

Laura Niță a postat pe Instagram o urare plină de dragoste și recunoștință, evidențiind legătura profundă pe care o are cu partenerul ei de viață.

”Ne-am cunoscut în liceu, când visele noastre nu depășeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viața mea, vara ta din care mă bucur că fac parte.

Ești viața mea, ești tot ceea ce mi-am dorit. Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aș fi bătut să te am. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea.

Suntem atât de mândri! Te iubesc cel mai mult! La mulți ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească și să aibă grijă de tine, de noi!” a scris femeia, exprimând astfel cât de mult înseamnă Florin Niță pentru ea și cât de mândră este de realizările lui.

Citește și Surpriză la meciul România – Olanda! Kira Hagi s-a afișat cu iubitul. Cum arată cel care a cucerit-o pe actriță FOTO!

Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au doi copii

Florin Niță și Laura sunt căsătoriți de 11 ani și au doi copii, Andrei și Maia, formând împreună o familie unită și fericită. Mesajul Laurei a fost apreciat de numeroși fani, care au transmis și ei urări de bine pentru portar.

Pe pagina de Facebook a echipei naționale, a fost postat un mesaj de felicitare simplu, dar semnificativ: ”La Mulți Ani, #1!”, arătând respectul și admirația pentru contribuția sa la echipă.

În prezent, sportivul este liber de contract, după ce și-a încheiat colaborarea cu clubul turc Gaziantep în această vară. De-a lungul carierei sale, Florin Niță a jucat pentru Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga și Pardubice.

Citește și Cum arată și cu ce se ocupă Maria, sora lui Edi Iordănescu. Selecționerul României are o soră superbă și celebră!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *