Ce vor să știe oamenii de la Neti Sandu atunci când o întâlnesc pe stradă: „M-am învățat!” VIDEO EXCLUSIV

Ce le spune și apropiaților despre zodii

Neti Sandu este emblema horoscopului de la Pro TV, fiind o prezență fermecătoare de pe micile ecrane. Fanii abia așteaptă să audă noutățile despre zodii de la aceasta, astfel că există momente în care o opresc pe stradă pentru a afla ce spun astrele. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a povestit ce se întâmplă la întâlnirile cu admiratorii săi.

Neti Sandu, oprită pe stradă de fani

Neti Sandu ne-a mărturisit că este mereu oprită de fani pentru a face poze cu aceștia sau a le dezvălui câteva noutăți despre zodii. Aceasta a punctat că nu este necesar să le explice ceva complicat oamenilor care își doresc să audă ce urmează în viața lor:

“Da, tot timpul! Indiferent că mănânc, că alerg, să stau pe loc, că sunt singură sau că sunt cu lume! Nu au nicio treabă! Eu nu aș avea curaj niciodată să fac asta. Dacă mănânc, le spun că nu pot să fac atunci poză cu ei, că sunt cu cineva la masă. Îmi zic: “Bine, vă așteptăm!”.

Ulterior, dacă mă găsesc în magazine, le zic da, dar în general fac poză în dreptul unui perete gol ca să nu fac reclamă. Nu îi refuz! Trebuie să le zic ceva scurt. (n.r. despre horoscop) Ei nu au nevoie să le explic ceva complicat! M-am învățat. Trebuie să zic că o să fie bine și gata!”

Citește și: Neti Sandu, despre omul care a venit cu numele său de scenă la Pro TV. Cum o cheamă, de fapt: “Nu mi-am zis eu așa!” VIDEO EXCLUSIV

Ce le spune apropiaților despre zodii

În plus, Neti Sandu a punctat că niciodată nu le spune apropiaților în cazul în care vede că o să se întâmple ceva neplăcut în viața lor, ci doar îi sfătuiește să aibă răbdare. Cât despre ce face și ea în momentele critice, prezentatoarea de televiziune ne-a mărturisit că nu recurge la decizii riscante atunci când urmează perioade grele:

“De multe ori sunt într-o pasă proastă și le spun: “Trebuie să ai răbdare! A intrat Marte în Balanță, iar tu ești Balanță! Nu are cum să fie bine! E un moment de criză, dar trece!”. Nu e voie să spui! Orice carte de astrologie începe că așa ceva, că nu ai voie să spui ceva rău! Omul poate schimba. Chiar dacă e o iminență de moarte sau de accident, omul își poate schimba atitudinea interioară!

De asta nu e voie! Dacă eu îți spun că o să mori și ești o fire slabă, o să crezi că nu se mai poate face nimic! Ba da, se poate! Am avut răbdare să treacă momentul, știu să mă dozez! (n.r. când vede ceva despre ea) Am și momente de criză când mă enervez rău și nu mai contează, dar nu în clipe foarte importante! Dacă știu că urmează o perioadă grea, am grijă să nu fac lucruri riscante, dar nu pot să zic că îmi ghidez viața după asta!

Trăiesc normal, dar știu în fiecare clipă unde sunt planetele! Scriu zilnic și am harta în fața. Știu că astăzi, spre exemplu, Luna este până la prânz în Taur și după intră în Gemeni, adică prima parte a zilei este mai așezată, a doua este cu zăpăceală! (…) Scriu în fiecare zi, șterg cu guma și pun următoarele mutări, ca la șah! Toată harta este scrisă cu un creion ca să pot să șterg. Nu am cum altfel să fac o prognoză, nu o fac din cap, o fac uitându-mă pe hartă, e mai ușor așa!”

Citește și: Cum arăta Neti Sandu, în adolescență. Avea o cu totul altă coafură, își purta părul mai lung. Imagine nemaivăzută

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *