Cea mai bună soluție de scos petele încăpățânate de pe canapea. Puțini au aflat de metoda asta

Scoate de îndată petele de pe canapea cu ajutorul acestei soluții-minune. Nu costă mai nimic și este foarte eficientă.
Cea mai bună soluție de scos petele încăpățânate de pe canapea. Puțini au aflat de metoda asta

Indiferent cât de atenți suntem, petele pe canapea pot apărea în cele mai nepotrivite momente și pot fi o adevărată bătaie de cap. De la pete de mâncare și băutură până la urme de pix sau noroi, canapelele sunt expuse zilnic unor situații care pot lăsa pete dificil de înlăturat. Însă nu trebuie să ne panicăm, deoarece există soluții eficiente pentru a face față murdăriei de orice fel. Acest truc ieftin te va ajuta să scoți chiar și cele mai încăpățânate pete.

Cea mai bună soluție de scos petele încăpățânate de pe canapea

Cea mai bună soluție pentru a-ți păstra canapeaua curată un timp îndelungat este, fără îndoială, o husă. În funcție de modelul și materialul din care sunt făcute, acestea pot oferi o protecție de 100% împotriva diferitelor pete.

Cu toate acestea, mulți dintre noi preferă să utilizeze canapeaua fără protecție. Și nu de puține ori se întâmplă ca petele să apara chiar și în cele mai neașteptate momente.

Te-ar putea interesa și: Cu ce să cureți petele de suc. Remediul ieftin este la îndemâna oricui și face minuni

Există o mulțime de soluții în comerț pe care le poți folosi împotriva petelor. Însă multe dintre ele sunt toxice, iar rezultatul lasă de dorit.

Putem folosi însă o soluție naturală și ieftină pentru îndepărtrea petelor încăpățânate. Ai nevoie de doar trei ingredinte banale, pe care cu siguranță și tu le ai la îndemână. Este vorba de săpun lichid, oțet și apă minerală.

Cum se obține soluția minune de îndepărtare a petelor

Tot ce trebuie să faci este să amesteci un pahar de săpun lichid, unul de oțet și un pahar de apă minerală. Pune totul într-un recipient cu pulverizator și asigură-te că soluția este amestecată foarte bine, astfel încât să fie omogenă.

Te-ar putea interesa și: Produsul ieftin care îți curăță imediat tocurile geamurilor. Rezultatul e uimitor, te scapă de praf și pete

Pulverizează lichidul obținut pe petele de pe canapeaua ta și lasă să acționez timp de 10 minute. Ulterior, freacă petele cu ajutorul unei cârpe sau al unei perii moi. Dacă este nevoie, poți repeta procesul până când observi că murdăria a dispărut.

Șterge mai apoi cu o cârpă îmbibată în apă călduță și lasă canapeaua să se usuce. Petru a grăbi procesul, poți îndrepta piesa de mobilier spre fereastră, astfel încât razele soarelui să o usuce mai repede. Poți folosi, de asemenea, și un uscător de păr, pentru a zvânta mai repede apa.

Totuși, dacă vrei ca patul sau canapeaua ta să fie ferite de pete, specialiștii recomadă acoperirea acestora cu huse speciale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *