Cea mai norocoasă zi în 2024, în funcție de zodie. E șansa vieții tale să dai lovitura pe toate planurile

Astrele vin cu vești despre fiecare zodie în parte.
Cea mai norocoasă zi în 2024, în funcție de zodie. E șansa vieții tale să dai lovitura pe toate planurile

Anul 2024 aduce o avalanșă de oportunități pentru toate cele 12 zodii, iar fiecare dintre acestea are o zi specială, plină de noroc. În acest an plin de schimbări pentru toți nativii, astrele ne oferă posibilitatea să identificăm cele mai bune momente pentru noi, oferindu-ne șansa de a ne îndeplini mai ușor obiectivele. Află care este ziua ta norocoasă, în funcție de zodia care te reprezintă.

Cea mai norocoasă zi în 2024, în funcție de zodie

Berbec

Pentru Berbec, 19 martie 2024 este ziua cea mai norocoasă, marcând Anul Nou Astrologic. Eclipsele din această perioadă vor testa relațiile și îi va îndemna pe acești nativi la explorarea independenței, oferindu-le ocazia perfectă de a începe un nou capitol în viața lor.

Taur

Pentru Taur, 23 mai 2024 aduce un eveniment astral deosebit, când Venus și Jupiter se vor alinia în zodia lor. Energia pozitivă din prima jumătate a anului va atinge în această zi apogeul, oferind acestor nativi posibilitatea de a da viață viselor lor și de a atrage evenimente favorabile.

Gemeni

Pentru Gemeni, anul 2024 aduce oportunitatea de a lua riscuri calculate odată cu intrarea lui Jupiter pe 25 mai. Această aliniere astrală încurajează schimbările și deschide noi orizonturi, oferind șansa nativilor de a-și reconfigura mintea subconștientă.

Rac

Pentru Rac, ziua cea mai norocoasă este 5 iulie 2024, în timpul Lunii Noi. Această perioadă oferă posibilitatea de a ne încărca cu energie pozitivă, începe proiecte noi și atrage binecuvântări. Este, practic, un moment de resetare și progres.

Leu

Pentru Leu, atmosfera romantică este amplificată în timpul Lunii Noi de pe 4 august 2024, când se formează un sextil puternic cu Jupiter. Idei proaspete și noi orizonturi își fac loc în inima acestui nativ oferind oportunități inedite în dragoste și creativitate.

Fecioară

Pentru Fecioară, Luna Plină de pe 28 februarie 2024 aduce oportunitatea de a transforma haosul în magie. Această fază lunară încurajează introspecția și confruntarea cu demonii interiori, facilitând o evoluție personală semnificativă.

Balanță

Relațiile sunt centrul atenției zodiei Balanță în anul 2024, iar constelațiile se aliniază pentru o conexiune romantică specială pe data de 4 iunie 2024. Venus va intra într-o aliniere strălucitoare cu inima soarelui, oferind acestei zodii șansa de a explora senzualitatea și de a întâlni persoana care iese din tiparele ei.

Scorpion

Pentru Scorpion, ziua cea mai norocoasă este pe 2 iulie 2024, când Mercur în Rac formează o conexiune benefică cu Neptun în Pești. Momentul este perfect pentru a visa și a te conecta cu cele mai arzătoare dorințe ale tale.

Săgetător

Pe 17 octombrie 2024, Luna Plină în Berbec va lumina casa nouă a Săgetătorului, legată de spiritualitate și călătorii, în aceeași zi în care Venus intră în casa lui. Această conjuncție a planetelor indică o perioadă propice de creștere personală și exprimare a sinelui.

Capricorn

Pentru Capricorn, ziua cea mai norocoasă zi a anului este 1 martie, când soarele în Pești formează un sextil cu Jupiter în Taur. Această aliniere astrală îi va pune pe Capricorni într-o lumină favorbailă, făcându-i magnetici și irezistibil pentru ceilalți.

Vărsător

În 2024, Luna Nouă în Vărsător coincide cu Anul Nou Lunar de pe data de 10 februarie, marcând debutul Anului Dragonului. Această zi este una extrem de favorabilă pentru Vărsători, deoarece le deschide poarta către către faimă și succes.

Pești

Pentru Pești, ziua norocoasă a anului este pe 11 martie 2024, când Luna Nouă în Pești se aliniază cu Venus. Acest moment aduce o energie relaxantă și revigorantă, oferindu-le nativilor șansa unui nou început, concentrându-se pe construirea fundamentelor pentru viața visată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *