Cea mai provocatoare ipostază cu Bianca Drăgușanu. Ce a lăsat la vedere, fanii nu s-au putut abține de la comentarii

Bianca Drăgușanu este din nou în centrul atenției, după ce s-a pozat într-o ipostază provocatoare. Internauții au reacționat imediat la vederea acestei imagini. Ce i-au reproșat unii dintre ei? Nu s-au putut abține!

Bianca Drăgușanu a bifat o nouă apariție senzuală

Anul 2024 a început cu schimbări radicale pentru iubita lui Gabi Bădălău. Prima dată, Bianca Drăgușanu și-a topit acidul hialuronic din buze, apoi a suferit un lifting facial, operație care a durat șapte ore și care ar fi costat 11.000 de euro! Aproape două săptămâni, vedeta s-a afișat cu o cagulă pe față, spre surprinderea tuturor, însă, recent, a apărut în mediul online fără filtre de înfrumusețare. Cel puțin așa a susținut vedeta pe Instastory.

Așadar, Bianca Drăgușanu s-a pozat pe rețelele sociale fără filtre de frumusețe, după ce a suferit o nouă intervenție estetică de 11.000 de euro. Diva a apărut cu buzele învinețite.

Îmbrăcată într-un costum de brand, vedeta stă pe scaun, își aranjează părul, apoi își arată chipul după operația estetică: „Fără filtru? Nu se poate fără filtru! Și acum vrem să te vedem nemachiată, știi ce zic?”, a spus Bianca Drăgușanu, care gesticulează pentru a dovedi că nu a folosit filtre de înfrumusețare.

Operație de 11.000 de euro la față

O bună perioadă, iubita lui Gabi Bădălău a umblat cu o cagulă pe față, pentru a ascunde umflăturile după operație: „Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă, dar trece. De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Eu mi-am făcut un lifting… Dar când să îl fac, la 60 de ani, la ce mai îmi trebuie atunci?! Îl fac acum, cât sunt tânără. Arătam de 35, acum sunt de 25.

Acum sunt în proces de update, ca la telefon (râde, n. red.). Mă chinuiesc să dorm. După anestezia generală s-au modificat un pic lucrurile. Aștept să îmi revin la normal, dar văd că îmi ia o perioadă. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit”, a explicat Bianca Drăgușanu, care a lansat și un atac la adresa Loredanei Groza, care a fost acuzată des că are mai multe operații estetice, însă ea mereu a negat. „În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga (…)”, a declarat vedeta în urmă cu puțin timp.

Cum s-a lăsat fotografiată iubita lui Gabi Bădălău

Acum însă, Bianca Drăgușanu a revenit pe internet cu cea mai senzuală ipostază. Vedeta apare doar într-un body negru, care îi pune în evidență picioarele lungi și sexy. Superbă este și priveliștea divei din cameră (vezi GALERIA FOTO).

Cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat când au văzut-o așa pe Bianca Drăgușanu: „Am crezut ca reducerea e “la ea” sa stea așa pentru cumpărători” / „Așa ai stat toată viața” / „Putem sa murim de invidie Bianca draga…sau putem sa recunoastem ca esti absolut superba!Te admir sincer!” / „Fata! Tu ai probleme grave la mansardă.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
4.3 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *