Cea mai scumpă rochie purtată de Kate Middleton în 2022. A strălucit în această ținută. FOTO

Kate a purtat în 2022 ținute în valoare totală de 200.000 de euro

Scris de: Daoud Andra

30 Dec. 2022

Kate Middleton și-a conturat, de-a lungul anilor, un stil vestimentar care o ajută să arate întotdeauna impecabil. Prințesa își adaptează ținutele în funcție de ocazie și nicio apariție a sa nu dezamăgește publicul. Soția lui William are în garderobă atât piese accesibile, cât și piese de designer, care costă mii de euro. Care este cea mai scumpă rochie purtată de Kate Middleton în 2022 și cu ce ocazie a îmbrăcat-o.

Kate Middleton a purtat ținute în valoare de 200.000 de euro în 2022

2022 a fost un an plin pentru familia regală britanică. Vara a fost marcată de jubileul reginei Elisabeta a II-a, eveniment care s-a desfășurat cu mult fast. În toamnă, funeraliile reginei au devenit eveniment național și milioane de oameni au urmărit procesiunea la televizor. Dintre toți membrii familiei regale, Kate Middleton este, fără doar și poate, cea mai urmărită figură.

Prințesa de Wales a participat și în 2022 la diverse evenimente, de la ceremonii, până la banchete și premiere de film. Soția lui William a fost și în acest an un exemplu de eleganță și rafinament, iar ținutele pe care le-a purtat au fost apreciate de stiliști. Prințesa a depășit în 2022 recordul în ceea ce privește costul ținutelor purtate. Potrivit Daily Mail, hainele și accesoriile cu care s-a afișat în acest an valorează în jur de 200.000 de euro, cu 65.000 mai mult decât recordul anterior, stabilit în 2017.

Cea mai scumpă rochie purtată de Kate Middleton în 2022
Kate Middleton, apariție demnă de titlul de prințesă

Cea mai scumpă rochie purtată de Kate Middleton în 2022

Kate Middleton știe să includă în același outfit piese care costă mii de euro, dar și piese care costă câteva zeci de euro și pe care orice femeie și le poate permite. Cea mai scumpă rochie cu care s-a afișat Kate Middleton în 2022 a costat aproximativ 9.565 de euro și este semnată de designerul Philipa Lepley. Kate a purtat-o în luna martie, în timpul turneului regal din Caraibe și a arătat ca o adevărată Cenușăreasă modernă. Dacă punem la socoteală și accesoriile, look-ul prințesei a costat peste 20.000 de euro.

O altă piesă prețioasă pe care a purtat-o Kate este rochia neagră cu detaliu alb în zona bustului. Ținuta de gală a fost purtată de prințesă la premiera filmului „Top Gun: Maverick” din Londra. Aceasta a costat 4.300 de euro și este de la brand-ul Roland Mouret. Cu tot cu accesorii, look-ul a ajuns la o valoare de 23.850 de euro.

Și rochiile pe care Kate le-a purtat la jubileul reginei din luna iunie au rămas în memoria colectivă. Ținuta de culoare galbenă cu care s-a afișat la slujba de la Catedrala St. Paul a fost semnată de designerul Emilia Wickstead. La prânzul jubiliar, Kate a purtat o rochie de mătase, albastră cu buline, a cărei valoare este 1.800 de euro. Vezi toate ținutele menționate în galeria foto!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *