Cele 3 lucruri cu care Horațiu Nicolau a reușit să o cucerească pe Lidia Buble: “Eu am fost binecuvântată!”. Între ei este o diferență de 32 de ani

Calitățile pe care artista le apreciază la iubitul ei

Scris de: Daoud Andra

23 May. 2024

Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează un cuplu discret, de câțiva ani. Între cei doi este o diferență de peste 30 de ani, însă acest lucru nu este o piedică în calea fericirii lor, dimpotrivă. Artista a dezvăluit recent cu ce a cucerit-o omul de afaceri.

Ce calități apreciază Lidia Buble la Horațiu Nicolau

De când formează un cuplu cu Horațiu Nicolau, Lidia Buble radiază de fericire. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, însă evită să se afișeze în public în calitate de cuplu și preferă să fie discreți. Din când în când, artista vorbește despre cât de fericită o face partenerul ei și despre calitățile pe care le are acesta.

Cântăreața a dezvăluit recent ce apreciază cel mai mult la milionarul cu care formează un cuplu. Lidia a spus că se simte binecuvântată că a găsit toate calitățile importante pe care le căuta, în persoana lui Horațiu Nicolau.

Vezi și: Gestul impresionant făcut de Horațiu Nicolau în public pentru Lidia Buble. Afaceristul este extrem de atent la nevoile iubitei sale VIDEO

”O să pot să răspund cam același lucru. Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără acestea trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate”, a declarat Lidia Buble, potrivit viva.ro.

Gestul impresionant facut de Horatiu Nicolau in public pentru Lidia Buble
Lidia și partenerul ei se afișează rar împreună

Ce surprize pregătește artista

Mulți se așteaptă ca Lidia Buble să primească în curând inelul de logodnă și să facă pasul cel mare, alături de bărbatul care o face fericită. Artista a declarat în urmă cu ceva timp că nu are planuri de căsătorie prea curând și că se bucură de statutul pe care îl are relația ei în prezent.

Vezi și: Cu ce își ocupă timpul părinții Lidiei Buble de când toți copiii s-au mutat la casele lor. ”O invidiez pe mami” VIDEO EXCLUSIV

Dacă pe plan personal nu are de gând să facă schimbări prea curând, în ceea ce privește cariera, artista are planuri mari. Lidia Buble a dezvăluit, pentru aceeași sursă, că se pregătește să lanseze un album nou toamna aceasta și că toate piesele de pe el au un mesaj special.

”Pregătesc foarte multe surprize. În toamna acestui an voi lansa un album care o să vă placă foarte mult și care este foarte personal. Bine, cam toate piesele mele de până acum au fost personale, doar că acest album va fi și mai personal. Doar atât vă spun: deschideți-vă sufletele și pregătiți-le”, a mai spus Lidia.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *