Cele mai fidele zodii din horoscop, conform specialistului. Sunt cunoscute pentru loialitatea lor în dragoste

Acești nativi pun mare preț pe fidelitate

Scris de: Daoud Andra

29 May. 2024

Cele mai fidele zodii din horoscop, conform specialistului. Sunt cunoscute pentru loialitatea lor în dragoste

Cu toții visăm la un partener fidel, care să nu aibă ochi decât pentru noi și să fie trup și suflet în relație pe termen lung. Fidelitatea în cuplu este dictată și de zodie, iar unii nativi dau dovadă de loialitate și iubesc cu aceeași pasiune până la sfârșit.

Acestea sunt cele mai fidele zodii

În timp ce unii nativi au nevoie de libertate în relații și nu pot să rămâne loiali până la sfârșit partenerului, alții nici nu concep să facă vreun gest greșit față de cel cu care formează un cuplu. Dacă ai lângă tine o persoană din aceste zodii, te poți declara norocos, pentru că fidelitatea este pe primul plan pentru ea. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la un moment dat, care sunt zodiile care pun cel mai mult preț pe fidelitate.

Taur

Acești nativi sunt statornici în relații și rămân fideli până la moarte. Sunt dispuși să facă eforturi și să dea tot ce au mai bun, pentru o căsnicie fericită. Sunt sinceri și loiali, iar fidelitatea în cuplu este unul dintre pilonii pe care se construiește relația. Oferă totul în relații, însă au, la rândul lor, anumite cerințe și așteptări de la partener.

Vezi și: Zodiile predestinate să devină bogate. Au mare noroc la finanțe, reușesc cu ușurință să-și facă o situație materială extraordinară

Leu

Și reprezentanții acestei zodii de foc iubesc cu pasiune și cu exclusivitate atunci când sunt în relații. Sunt foarte selectivi atunci când își aleg partenerul alături de care pornesc la drum, însă odată ce au intrat într-o relație, muncesc zi de zi pentru ca aceasta să funcționeze. Leii sunt pretențioși în relații, dau totul, dar vor să primească ce li se cuvine de la partener. Depun eforturi constant pentru fericirea celor din jur și îi interesează mai mult binele altora decât binele propriu.

Scorpion

Acești nativi ce pot părea adesea misterioși au mare grijă de oamenii pe care îi iubesc. Pot avea dificultăți în alegerea persoanei potrivite, însă nu se lasă până când nu găsesc partenerul ideal. Caută oameni puternici și hotărâți, alături de care să rămână până la sfârșitul vieții. Sunt devotați și se numără printre cei mai loiali parteneri în dragoste, cu condiția să nu fie răniți.

Vezi și: Cele 5 zodii care trec prin schimbări majore în sezonul Gemenilor. Capitole vechi se închid pentru altele noi

Vărsător

Nativii acestei zodii au nevoie de iubire și afecțiune și sunt, la rândul lor, extrem de iubitori. Loialitatea este punctul central într-o relație și specifică încă de la început ce caută. Sunt precauți atunci când își aleg un partener pentru o relație, deoarece nu le place eșecul și nu vor să facă alegeri nepotrivite. Când simt că au găsit sufletul-pereche, Vărsătorii își iau angajamente pe termen lung și rămân fideli până la final.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *