Cele mai grele momente trăite de Cristi Borcea: “Nu exista sărbătoare când eram la pușcărie să nu plâng”

Cristi Borcea, un bărbat sentimental! Ce îl emoționează pe cunoscutul afacerist
Cele mai grele momente trăite de Cristi Borcea: “Nu exista sărbătoare când eram la pușcărie să nu plâng”

Are 51 de ani, a trecut prin multe probleme în viață și se declară un bărbat sentimental. Cristi Borcea a dezvăluit care sunt momentele care îl emoționează și plânge. Afaceristul și-a amintit cum reacționa în închisoare, atunci când auzea muzică.

Momentele care îl emoționează pe Cristi Borcea

Cristi Borcea a dezvăluit în podcastul lui Nasrin Ameri cât de repede se emoționează atunci când privește fotografii cu amintirile lui, dar și atunci când aude melodii în care se regăsește.

“Săptămâna trecută stăteam în birou. Patrick mi-a făcut cadou de ziua mea momente din viața mea de la 25 de ani până la 40 de ani când am plecat de la Dinamo. Nu, la 42 am plecat. Stăteam, mă uitam la stadion, stăteam pe scaun la birou și mă gândeam la momente, la pozele de acolo, îmi dădeau lacrimile. (…) Și la muzică (n.r. plânge). Nu exista sărbătoare când eram la pușcărie să nu plâng. N-ai cum să nu plângi, când auzeam cântece, că te regăseai în ele.

De obicei plâng eu cu mine, dar sunt momente când nu te poți abține. Au fost momente când am plâns de bucurie că mi-a dat Dumnezeu să o întâlnesc (n.r. pe Valentina Pelinel) și să îmi recapăt liniștea”, a spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea nu își mai dorește copii

Cristi Borcea nu mai vrea copii, mărturisind că are nouă și este suficient pentru el. Afaceristul a vorbit cu soția lui, Valentina, și au decis că este vremea să își facă timp și doar pentru ei doi.

Are nouă copii și se ocupă de toți, păstrând legătura cu fostele partenere. Cristi Borcea a declarat că și-a dorit întotdeauna ca cei mici să crească într-un mediu civilizat și să nu aibă traume, motiv pentru care și-a dorit o relație cât mai bune cu mamele lor.

“Le-am făcut și eu pe toate și am trecut prin toate. Am făcut patru copii în pușcărie, îți dai seama… nouă copii în total. Da (n.r. se oprește aici). Am vorbit cu Valentina și ne oprim aici. Vrem să ne facem timp mai mult pentru noi. O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei nouă copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi.

Am avut interesul să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a dezvăluit Cristi Borcea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
5.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *