Cele mai periculoase zodii, conform FBI. Stai departe de acești nativi

FBI, studiu despre cele mai periculoase zodii
Cele mai periculoase zodii, conform FBI. Stai departe de acești nativi

Semnele zodiacale se pot corela cu unele trăsături de personalitate. Biroul Federal de Investigații al Statelor Unite (FBI) știe acest lucru și a dus astrologia mai departe, la un nivel neașteptat. După o investigație controversată, s-a aflat care sunt cele mai periculoase semne ale zodiacului.

Potrivit viviendoencasa.mx, FBI ar fi comparat dosarele mai multor infractori periculoși cu trăsăturile semnelor zodiacale, iar rezultatul este unul foarte interesant. Au fost identificate semnele zodiacale care se repetă cel mai des în evidențele celor mai violenți criminali și infractori din Statele Unite ale Americii.

Care sunt cele mai periculoase semne ale zodiacului?

Unul dintre cele mai periculoase semne ale zodiacului este, în același timp, și unul dintre cele mai mincinoase, scrie sursa citată. Iată lista cu cele cinci zodii aflate cel mai des în evidențele FBI.

Berbec. Conform FBI, persoanele născute sub acest semn zodiacal pot avea o viață dublă. Le place ceea ce înseamnă organizații criminale, sunt ambițioși și pot deveni agresivi.

Taur. Planurile lor potrivit FBI ar fi spălarea banilor. Tind să lucreze singuri și luptă până când obțin ceea ce își doresc, având mereu idei pe care să le pună în practică.

Cine se află în fruntea listei de infractori

Rac. Și acest semn zodiacal are partea lui întunecată. Se pare că cele mai multe dintre crimele făcute de persoane din zodia rac sunt crime din pasiune sau crime în serie. Potrivit studiului, este semnul cu cel mai mare număr de infracțiuni.

Săgetător. Aceștia se află în fruntea listei de hoți și escroci. Le place să păcălească și nu se lasă până când nu obțin cel mai mare profit de pe urma fiecărei escrocherii. Ei sunt și cei mai mincinoși.

Capricorn. Sunt pasionați de jafuri, sunt ambițioși și răutăcioși. Nu au limite atunci când vine vorba de lăcomie, dorindu-și din ce în ce mai mult.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.8 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *