Celebrul bărbat din România care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Nu mulți știu de relația lor: “A fost o nebunie”

Vezi despre cine este vorba!

Mihaela Rădulescu se iubeşte în prezent cu Felix Baumgartner. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună şi par făcuţi unul pentru celălalt. Însă, în trecut, diva de la Monaco a avut o relație cu un bărbat celebru din România, dar puțină lume știe despre idila lor. Cei doi au fost împreună în urmă cu mai bine de trei decenii. Iată despre cine este vorba!

Cu ce bărbat celebru s-a iubit Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Cu toții o știm de la televizor și o admirăm pe rețelele sociale. Diva de la Monaco are o carieră impresionantă, fiind, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV.

Astfel, de-a lungul timpului, ea și-a creat o comunitate uriașă de oameni care o îndrăgesc. Fanii vedetei au impresia că știu totul despre viața ei privată, asta pentru că Mihaela Rădulescu este extrem de deschisă, de sinceră și nu se ferește niciodată de ochii publicului. Cu toate astea, puțină lume știe că în trecut ea s-a iubit cu nimeni altul decât Dan Bittman.

Dan Bittman, despre relația cu diva de la Monaco

De curând, artistul a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au iubit la începutul anilor ’90, când diva abia intrase în lumea televiziunii şi lucra la postul de televiziune Tele 7abc.

”Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci”, a spus cântărețul pentru Adevărul.

Citește și Mihaela Rădulescu și-a luat fanii prin surprindere: “Capitolul cu emisiunile TV l-am încheiat”. Ce anunț a făcut acum vedeta!

I-a dedicat vreo melodie vedetei?

Întrebat dacă i-a dedicat vreo melodie iubitei lui Felix Baumgartner, Dan Bittman a răspuns: ”Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii.

Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus”.

Citește și Ce talent ascuns avea Mihaela Rădulescu în tinerețe. De nerecunoscut când dansa pe muzică populară, galerie foto de colecție!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *