Chef Florin Dumitrescu spune ce se întâmplă, în spatele camerelor, la filmările Chefi la Cuțite de pe Antena 1. De ce ajunge să se înfurie la amulete VIDEO EXCLUSIV

Detalii nebănuite

Emisiunea “Chefi la Cuțite” i-a cucerit pe fani încă de la primul sezon, mai ales pentru că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea știu să îi țină pe cei din spatele micilor ecrane cu sufletul la gură. Chef Florin Dumitrescu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, de ce ajung jurații să se înfurie în timp ce se luptă pentru amulete, dar și ce nu face în timpul filmărilor show-ului de la Antena 1.

Chef Florin Dumitrescu: “În perioada filmărilor, de regulă, nu mănânc nici în pauza de masă”

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu gustă numeroase preparate în timpul emisiunii “Chefi la cuțite”, mai ales pentru că trebuie să îi aleagă pe concurenții care pot să meargă mai departe și să intre în una dintre echipe. Astfel, îndrăgitul jurat, prezent la lansarea unui nou număr al revistei Alist, ne-a răspuns la o întrebare care se află pe buzele tuturor. Acesta ne-a recunoscut că nu mai mănâncă acasă sau în pauza de masă în timpul filmărilor:

“În perioada filmărilor, nu. În perioada filmărilor, de regulă, nu mănânc nici în pauza de masă, nu mănânc nimic, doar ce degust acolo. Într-adevăr, dacă mi se face foarte foame, poate mănânc ceva, dar, de regulă, nu mai mănânc.”

Gătește și acasă: “Chiar gătesc cu plăcere!”

Mulți s-au întrebat dacă Florin Dumitrescu mai gătește și acasă, ținând cont că prepară numeroase bucate dificile în timpul show-ului “Chefi la Cuțite” pentru amulete. În viața personală, acesta se bucură de o frumoasă căsnicie, alături de Cristina Sima, și două fetițe minunate, Ava și Mia. Astfel, juratul ne-a dezvăluit că gătește cu plăcere acasă, dacă fetele îi cer acest lucru sau au poftă de un anumit preparat, mai ales dacă acesta este gata rapid:

“De regulă gătesc. Chiar gătesc. Dacă fetele zic că vor paste sau dacă zic că vor ceva ce știu că se face repede, de ce la emisiune stau la amulete, gătesc o oră, fac multe feluri și acasă să nu o fac? Gătesc, dacă mi se cere, chiar gătesc cu plăcere.”

Citește și Secretul celui mai gustos pește. Trucul folosit de chef Florin Dumitrescu ca să iasa crocant și aromat

Ce spune despre “Chefi la cuțite”: “Respectăm atât de tare bucătăria încât nu acceptăm scurtături!”

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au parte de numeroase probe în emisiunea care i-a consacrat, astfel că fanii i-au observat de multe ori în momente limită, în care s-au enervat, s-au lovit sau au început să arunce cu diferite obiecte din bucătărie. Chef Florin Dumitrescu ne-a explicat că lupta contra cronometru îi impinge să facă anumite lucruri, căci toți nu acceptă scurtături, respectând enorm bucătăria. În același timp, în clipele dificile din show, celebrul jurat a explicat că experiența te ajută să faci anumite greșeli care sunt acceptate ca fiind premise:

“E lupta contra cronometru care te împinge să faci anumite chestii. În mod normal, respectăm atât de tare bucătăria încât nu acceptăm scurtături. În momentul în care trebuie să gătești într-o singură oră, fie că gătești la o amuletă sau la un battle, trebuie să gătești diferit, trebuie să furi bucătărie, trebuie să ai destul de multă experiență încât să poți să faci niște greșeli acceptate ca fiind premise.”

Citește și Mâncarea care nu trebuie comandată niciodată de la restaurant. Chef Florin Dumitrescu a spus clar de ce e bine să te ferești

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *