Chinul prin care a trecut Lidia Buble în Republica Dominicană. „Am slăbit 8 kilograme. Efectiv îmi venea să mănânc și țărâna aia de pe jos” VIDEO EXCLUSIV

Lidia Buble: „Am descoperit foarte multe la mine”

Lidia Buble a rezistat doar o lună la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” însă în acele patru săptămâni a reușit să demonstreze că poate să-și învingă fobiile, tensiunile iscate în cadrul competiției, dar și să facă față foamei. Artista a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că foamea i-a fost cel mai mare inamic și că s-a reîntors în România mai slabă cu 8 kilograme și verde la față.

Lidia Buble, despre experiența de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Încă de la plecarea în Republica Dominicană, Lidia Buble s-a declarat speriată de faptul că va trebui să facă față foametei, lucru deloc plăcut pentru ea, însă nu s-a așteptat niciodată să se lovească de o realitate atât de cruntă. Alături de colegii ei, artista a fost nevoită să mânânce zilnic doar 70 de grame de orez și 70 de grame de fasole, o zi întreagă. A reușit să supraviețuiască, însă această experiență nu a trecut neobservată pe chipul ei. Buble a părăsit competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, printre primii concurenți, așa că a avut un șoc atunci când i-a revăzut pe toți la ediția de gală, când s-a stabilit câștigătorul.

„Toată lumea e superbă. Mă minunez pentru că în junglă toată lumea era vorba aia „vai mama noastră”. Avem la noi trei perechi de șosete, trei perechi de chiloți și hainele care deja ne rămăseseră și mari. Eu personal le prindeam cu elastice de păr, cu agrafe. La un moment dat îmi pierdusem și elasticul de păr, nu mai aveam cu ce să-mi leg pantalonii”, ne-a povestit Buble.

„Am descoperit foarte multe la mine”

Deși cei de acasă se așteptau să se întoarcă bronzată din Republica Dominicană, insula fiind recunoscută drept o destinație de lux de vacanță, Lidia a explicat că nu a trăit nici măcar o secundă ca un turist adevărat.

„Care bronz că m-am întors aproape verde din junglă. Toată lumea când m-am întors se aștepta să vin neagă, să vin tăciune. Voi cred că nu știți unde am fost noi. Noi am fost închiși în 400 de metri pătrați, abia dacă vedeam cerul din când în când și asta când aveam ocazia să găsim locul de la lac liber. În rest nu aveai unde să te bronzezi. Sau când mai mergeam pe set la jocuri, acolo ne mai prindea soarele 4-5 minute, dar în rest nu”, a mai povestit Lidia pentru EGO.ro, mărturisind că singurele dăți când o atingea soarele era în cadrul probelor de la întâlțime.

„Eu sunt o femeie care atunci când vine vorba de adrenalină se aruncă cu capul înainte fără să stea să se gândească prea mult și nu îmi pare rău deloc. Eu în competiția asta am descoperit foarte multe la mine. Fix pentru asta m-am dus. M-am dus să-mi cunosc cumva limitele și mă sperie faptul că nu am reușit să le cunosc pentru că eu din emisiune nu am ieșit reununțând sau ridicând o mână strigând „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe mine m-a scos un joc oarecum banal, dar probele cele mai grele pe care le-am avut de făcut, le-am făcut față cu brio, zic eu. Sunt foarte mândră de tot parcursul meu. Dar cea mai norocoasă și cea mai câștigată mă simt pentru faptul că am câștigat oameni în viața mea, oameni de milioane, pe care probabil că nu i-aș fi întâlnit în alte circumstanțe”.

Cât despre colegii ei, chiar dacă nu s-a înțeles bine cu toți, a reușit măcar să-i cunoască pe toți și să le afle poveștile de viață.

„Am avut timp să ne povestim și viețile, știm totul unii despre alții. De când purtam botoșei până la 43, deci tot știm. A fost fain, a fost o experiență tare pe care aș mai repeta-o oricând. Dacă ar fi un lucru care să zic cumva că m-a speriat în competiția asta, nu au fost animalele, nu au chestiile scârboase pe care le-am mâncat, au fost unii oameni”

Lidiei Buble nu i-a fost deloc usor in Republica Dominicana
Lidia Buble a trăit o experiență intensă în Republica Dominicană

„Aveam momente când ziceam că îmi e dor să mânânc o tarantulă, așa foame îmi era”

Cea mai mare problemă a Lidiei nu au fost nici probele, nici animalele sălbatice, nici unii oameni cu care nu a avut chimie, ci lipsa hranei. Venită vegetariană în competiție, după câteva zile în care a văzut doar orez și fasole, Lidiei a început să-i placă orice alt gust, înafară de cele două alimente de bază.

„Faptul că eu nu mănânc carne nu se datorează faptului că țin vreun regim sau nu mânânc pentru că am eu vreo dietă specială, nu mânânc pentru că nu îmi place. Am încercat de foarte multe ori și nu s-a lipit de mine gustul ăsta de carne. În junglă, pentru că efectiv îmi venea să mănânc și țărâna aia de pe jos, aveam momente când ziceam că îmi e dor să mănânc o tarantulă, așa foame îmi era. Nu pot să mă plâng, a fost o experiență unică”, ne-a mai povestit artista, care mărturisește că dintre tot ce a mâncant în junglă, doar de fasole nu vrea să mai audă prea curând.

„La orez m-am reîntors pentru că o să rămân fan orez toată viața mea, dar la fasole cred că prea curând nu o să mai dăm nas în nas. Carne am mai gustat, nu m-am oprit acolo la junglă. Am început să mănânc ușor-ușor mezeluri, când mai merg la mami acasă dacă face câte un șnițel nu mai pot să o refuz că acum îmi scoate ochii, îmi zice că prin junglă am mâncat carne de aia la conservă și ea care gătește cu toată dragostea stau și refuz. Trebuie să mânânc, îți dai seama că nu mai am cum. După ce m-a văzut mâncând tarantule, am băut un pahar de 400 ml de viermi vii, mai pot să refuz un șnițel? Nu mai am cum”.

Citește și: Cine este bărbatul care a sfătuit-o pe Lidia Buble cât să dea șpagă la poliție. Motivul pentru care era urmărit de DIICOT

„Nu aveam ușă la baie, erau camere peste tot”

Această competiție a schimbat-o mult, nu doar prin prisma faptului că a reușit să-și învingă anumite fobii, ci pentru că a reușit să se maturizeze din multe puncte de vedere.

„Am promis că în momentul în care o să ajung acasă, dar nu doar acasă, oriunde în lumea asta o să mă poarte pașii, eu nu o să mai zic niciodată că mâncarea nu e bună. Nu există, din gura mea nu o să mai auziți lucrul ăsta. Nu mai fac mofturi, nu mai există să las în farfurie că vezi Doamne că mă îngraș. Ca să înțelegeți, eu acolo în junglă mă bucuram când mă balonam și aveam un pic de burtică. Nu mai stăteau hainele pe mine. Am slăbit cred că vreo 8 kilograme”, a mai declarat artista.

Mai mult decât atât a învățat să aprecieze mult mai mult confortul de acasă și să nu mai facă nazuri niciodată.

„Dacă mă gândesc bine cred că de fapt igiena cumva și intimitatea mi-a lipsit cel mai mult în acea competiție. Este adevărat că noi nu aveam ușă la baie, erau camere peste tot, te vedea toată lumea, toți se plângeau că sunt constipați, numai asta auzeam încontinuu. Asta a fost greu, pentru că nu am avut condiții. Eu zic că am dus cu bine Crucea”, a mai completat Lidia Buble pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *