Christian Sabbagh a numit-o pe Anca Țurcașiu ”o bătrână legendă cu un puștan după ea”. Reacția artistei

Christian Sabbagh a numit-o pe Anca Țurcașiu ”o bătrână legendă cu un puștan după ea”. Reacția artistei

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai cunoscute figuri din peisajul monden românesc, se află în centrul unei controverse declanșate de Christian Sabbagh, prezentatorul de la Kanal D.

Christian Sabbagh, dezamăgit de gestul artistei

Într-o postare pe rețelele de socializare, Sabbagh și-a exprimat nemulțumirea după ce artista ar fi refuzat să facă o fotografie cu fiica lui, Anais, în vârstă de doar 7 ani, în timpul unei vacanțe la un hotel de lux din Mamaia.

Potrivit acestuia, Anais, o micuță care deja atrage milioane de vizualizări online la vârsta sa fragedă, și-a dorit să facă o fotografie cu Anca Țurcașiu, prezentă și ea la același hotel din Mamaia.

Spre surprinderea și dezamăgirea familiei, artista ar fi refuzat politicos, motivând că este ocupată. Sabbagh nu a ezitat să își exprime frustrarea public:

„Fiica mea a vrut să-și facă o poză cu Anca Țurcașiu, care lucra la același hotel unde ne-am cazat. A refuzat-o, spunând că are treabă!

Anais are milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri la o singură postare la doar 7 ani. Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea a refuzat-o denotă faptul că faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă!”

Postarea a generat rapid reacții mixte din partea fanilor ambelor părți, unii susținând indignarea prezentatorului, în timp ce alții au considerat că refuzul artistei poate fi justificat.

Anca Țurcașiu răspunde cu calm la critici

La scurt timp după ce a fost pusă sub lumina reflectoarelor în acest mod negativ, Anca Țurcașiu a ales să răspundă, însă nu cu aceeași monedă.

Într-un mesaj postat pe Instagram, vedeta a subliniat că preferă să se concentreze pe aspectele pozitive ale vieții și să nu răspundă provocărilor răutăcioase.

„Să aveți o seară minunată! Să ne bucurăm de lucrurile care nu se cumpără cu bani! Ca de exemplu, un apus spectaculos!

Eu continui să trăiesc frumos, imună la răutatea sau invidia oamenilor, continui să-mi trăiesc viața liniștită, senină, știind că singurul scop al meu este să fiu un om mai bun în fiecare zi.

Cine mă cunoaște știe cum sunt. Restul…..e cancan…. Nu răspund niciodată răutăților sau oamenilor care adresează cuvinte rele la adresa mea…”

Mesajul Ancăi Țurcașiu a fost primit cu aprecieri din partea fanilor, care au admirat modul calm și demn în care artista a ales să gestioneze situația, chiar dacă nu a intrat în detalii despre motivul refuzului ei,

Reacții din partea publicului

Controversa dintre cei doi a stârnit o adevărată dezbatere în mediul online. Unii internauți au considerat că Sabbagh a exagerat în modul în care a ales să abordeze public situația, criticându-l pentru faptul că a implicat-o pe fiica lui într-o polemică publică.

Alții, dimpotrivă, i-au dat dreptate, considerând că vedetele ar trebui să fie mereu disponibile pentru fanii lor, mai ales când aceștia sunt copii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *