Cine a câștigat America Express 2023. S-au anunțat oficial marii câștigătorii ai sezonului 6, surpriză imensă

Finala s-a jucat între Alexia și Aris Eram, pe de-o parte, și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, pe de altă parte

Scris de: Daoud Andra

28 Dec. 2023

După mai bine de două luni și opt etape, reality show-ul America Express ajunge la final. După semifinala de marți seara, în care echipa formată din Giulia și Vlad Huidu a părăsit competiția, lupta finală s-a dat între perechile formate din Alexia și Aris Eram, pe de-o parte, respectiv Sânziana Negru și Lauga Giurcanu, de cealaltă parte. Cine a câștigat America Express 2023, în urma finalei din Buenos Aires.

America Express 2023 a ajuns la final

Cel mai dur reality show marca Antena 1 a ajuns la final. În urmă cu două luni, nouă echipe au pornit în aventura vieții lor. Au străbătut mii de kilometri prin America Latină, însă doar două dintre perechi au reușit să ajungă în marea finală. Echipele de concurenți au pornit din Columbia, au traversat Ecuadorul și doar câteva dintre ele au ajuns până în Argentina.

Citește și: Alexia Eram, în lacrimi la America Express. Ce mesaj a primit de la iubitul ei, Mario Fresh: “Acum vede toată lumea”

Emisiunea s-a difuzat timp de două luni, de cinci ori pe săptămână, iar acum a ajuns la final. După mii de kilometri străbătuți pe Drumul Soarelui, marți, 26 decembrie, a avut loc semifinala. În urma probelor, fiecare dintre cele trei echipe rămase în concurs a ajuns la Irina Fodor cu câte un cufăr. Pentru Giulia și Vlad Huidu, aventura s-a încheiat cu un pas înainte de marea finală, după ce pălăria din cufărul lor a fost roșie.

Citește și: Câți bani au câștigat Giulia Anghelescu și Vlad Huidu pentru participarea la America Express 2023. Primele reacții după ce au părăsit emisiunea

”Am plâns, era normal să plângem. Doar că n-au fost lacrimi de tristețe. Tot ce-am câștigat de-a lungul acestor săptămâni este mult mai valoros pentru noi decât premiul final. A fost cea mai frumoasă experiență. Mă bucur atât de mult că am intrat în această aventură incredibilă sezonul acesta, care ne-a demonstrat că împreună, eu și Vlad suntem foarte puternici, că atât timp cât ne ținem de mână nimic nu este imposibil. A fost cea mai bună lecție de viață pe care puteam s-o primim”, a declarat Giulia, după eliminarea din competiție.

Cine a câștigat America Express 2023
Giulia și Vlad Huidu au fost eliminați înainte de finală

Cine a câștigat sezonul 6 America Express 2023

La sfârșitul ultimei ediții din cel de-al șaselea sezon America Express 2023, Irina Fodor a anunțat echipa câștigătoare.

„Voi sunteți câștigătoarele sezonului 6 America Express”, a fost mesajul adresat de prezentatoare concurentelor Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Cele două au primit vestea pline de emoții și cu ochii în lacrimi.

„Voi sunteți campioanele de pe Drumul Soarelui”, a fost mesajul Irinei Fodor către echipa câștigătoare.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu, câștigătoarele sezonului 6 America Express
Sânziana Negru și Laura Giurcanu, câștigătoarele sezonului 6 America Express

Echipele care au ajuns în finala America Express 2023

În finala difuzată miercuri, 27 decembrie, au intrat perechile formate din Sânziana Negru și Laura Giurcanu, respectiv Alexia și Aris Eram.

”Au fost două luni nebune în America Express și iată că parcurgem integral Drumul Soarelui, din Medellin până în Buenos Aires. Abia așteptăm să începem. Pornim încrezătoare în cursă”, a spus Laura.

”Suntem copleșite de emoții. Mi se strânge stomacul când mă gândesc la cursa finală. Dar suntem 100% pregătite. Mergem până la capăt”, a adăugat Sânziana.

Citește și: Iulia Albu și Mike s-au umplut de bani de pe urma America Express. Cu cât au fost plătiți de Antena 1

”Suntem la un pas de-a câștiga. Sau nu. Cred că va fi o finală extrem de intensă. Și noi, și ele suntem foarte competitivi”, a declarat Alexia.

”Diseară e posibil să ajungem primii și să ne spună Irina că am câștigat. Cred că atunci mă veți vedea iarăși plângând”, a spus Aris, cu puțin timp înainte de finală.

Cei patru concurenți, dar și telespectatorii au trăit cu sufletul la gură emoțiile finalei, filmate în Buenos Aires, capitala Argentinei. La finalul serii, echipa care a câștigat trofeul și premiul de 30.000 de euro a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *