Cine e îngerul tău păzitor în funcție de ziua în care te-ai născut. Horoscopul protecției divine făcut de Mariana Cojocaru

Cine îți guvernează viața, în funcție de ziua nașterii

Scris de: Daoud Andra

27 Jan. 2024

Cine e îngerul tău păzitor în funcție de ziua în care te-ai născut. Horoscopul protecției divine făcut de Mariana Cojocaru

Se spune că fiecare persoană are un înger păzitor, care îi călăuzește pașii. În funcție de nivelul spiritual, există nouă ordine angelice: Serafimii, Heruvimii, Tronurile, Domniile, Virtuțile, Stăpânirile, Întâietorii, Arhanghelii și Îngerii. Mariana Cojocaru dezvăluie ce înger păzitor ai, în funcție de ziua în care te-ai născut.

Mariana Cojocaru prezintă horoscopul protecției divine

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit, în cadrul rubricii AstroCafe, realizată pentru Playtech, ce înger păzitor are fiecare persoană, în funcție de ziua săptămânii în care s-a născut. Specialista a explicat faptul că protectorul aparține ordinului Serafimilor doar în cazul celor cu un nivel de dumnezeire foarte mare.

Majoritatea oamenilor au un înger păzitor din ordinul Îngerilor. Pe lângă rolul de a ghida viața unei persoane, îngerii mai au și funcția de a stăpâni spațiul. Se spune că pot fi în mai multe locuri simultan, având capacitatea să se teleporteze. Fiecare înger păzitor este diferit și, în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut, îți este atribuit un anumit înger, explică Mariana Cojocaru.

Citește și: Horoscop săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Nativii care iau o decizie majoră, fac o schimbare radicală în viața lor VIDEO

Luni

Persoanele născute în prima zi a săptămânii beneficiază de protecția Arhanghelului Gavriil. Chakra lui corespunzătoare este cea cu numărul 2, Svadhisthana, explică astroloaga.

Marți

Îngerul păzitor al celor născuți marți este Samuel sau Chamuel. Chakra lui corespunzătoare este cea cu numărul 3, Manipura.

Citește și: Cele mai seducătoare 3 zodii din horoscop. Acești nativi te joacă pe degete, obțin mereu ce vor de la tine

Miercuri

Cei care sunt născuți în zile de miercuri beneficiază de protecția îngerului Rafael. Acesta este sărbătorit odată cu Mihail și Gavriil, pe 8 noiembrie, iar chakra lui corespunzătoare este cea cu numărul 4, Anahata.

Joi

Îngerul păzitor al zilei de joi este Arhanghelul Metatron, mai puțin cunoscut, însă cu o însemnătate aparte. Chakra lui corespunzătoare este cea cu numărul 5, Vishuddha, spune Mariana Cojocaru.

Vineri

Persoanele născute în zile de vineri îl au ca înger păzitor pe Arhanghelul Uriel, iar chakra lui corespunzătoare este cea cu numărul 6, Ajna.

Citește și: Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie. Descoperă cum îl cheamă pe protectorul tău

Sâmbătă

Oamenilor născuți în zile de sâmbătă le guvernează viața Arhanghelul Cassiel, dar și planeta Saturn, iar corespondența este dată de chakra 7, Sahasrara.

Duminică

În fine, cei născuți în ultima zi a săptămânii beneficiază de protecția Arhanghelului Mihail. Mariana Cojocaru spune că chakra lui este cea care ține de sănătate, adică 1, Muladhara.

Urmărește mai jos explicațiile Marianei Cojocaru, din cadrul rubricii AstroCafe!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *