Cine e presupusul iubit al Simonei Halep. Prima reacție a milionarului, e cu 25 de ani mai în vârstă decât ea

Iată cu cine s-ar iubi jucătoarea de tenis!

După ce a divorțat de Toni Iuruc, Simona Halep nu a mai apărut la brațul niciunui bărbat. De curând, însă, sportiva a publicat pe rețelele sociale o poză în care ține în mâini un buchet uriaș de trandafiri, dar și una în care apare în curtea unei vile. Astfel, fanii s-au întrebat dacă nu cumva jucătoarea de tenis iubește din nou. Ei bine, fostul lider mondial ar avea o relaţie cu un milionar mai mare cu 25 de ani decât ea. Iată despre cine este vorba!

El este noul iubit al Simonei Halep?

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, este, fără îndoială, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din întreaga lume. Ea are numeroși fani, iar aceștia sunt curioși să afle detalii și din viața ei amoroasă.

Însă, sportiva a fost mereu discretă în privința relațiilor sale și continuă să se mențină pe aceeași linie. Prima poveste de iubire oficială a fostului lider mondial a fost cu Toni Iuruc. De altfel, această relaţie s-a concretizat cu un mariaj, însă el a ținut mai puțin de un an de zile. Ulterior, Simona Halep nu s-a mai afișat cu niciun bărbat.

Cu toate astea, au existat zvonuri potrivit cărora ea ar fi avut o relație cu fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou. Însă, aceste informații nu au fost niciodată confirmate.

Sportiva s-ar iubi cu un afacerist de mai bine de un an

Acum, pozele pe care Simona Halep le publică în mediul online le dau de gândit fanilor. Sportiva apare, într-una dintre fotografii, ținând în mâini un superb buchet de trandafiri.

Oare cine să fie admiratorul? Ei bine, acesta ar putea fi Dorin Mateiu, un important om de afaceri de la noi din țară.

În vârstă de 57 de ani, Regele mezelurilor din Transilvania, așa cum mai este cunoscut bărbatul, s-ar iubit de mai bine de un an de zile cu Simona Halep, potrivit celor de la Cancan.

Citește și Mărturisirea neașteptată făcută de Nadia Comăneci despre nota de 10: “Puteam să fac mai bine”. Ce a spus despre suspendarea Simonei Halep!

Primele declarații ale milionarului despre presupusa relație cu jucătoarea de tenis

Recent, Dorin Mateiu și Simona Halep au fost surprinși de paparazzi luând masa la un resturant, în ipostaze care lasă loc de interpretări. Vezi imaginile cu cei doi AICI!

Însă, afaceristul și sportiva ar fi petrecut mult mai multe momente împreună în diverse orașe ale lumii, precum Dubai sau Miami, după cum notează publicația menționată mai sus. Contactat de jurnaliști, Dorin Mateiu a negat vehement că s-ar iubi cu Simona Halep.

”Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva.”, a spus bărbatul, conform celor de la ProSport.

Întrebat de ce ar ieși la restaurant un milionar cu afaceri cu mezeluri și o campioană din tenis, Dorin Mateiu a răspuns: ”Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim.

Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut.”

Citește și De ce s-a retras Simona Halep de la turneul de la Madrid. A fost o decizie grea pentru ea, sportiva a dezvăluit prin ce trece!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *