Cine este Ana Radu, cea mai nouă actriță din serialul Clanul de la Pro TV. Este fiica unui cunoscut actor din România VIDEO EXCLUSIV

Totul despre Ana Radu, noua actriță din sezonul 3 Clanul

Cel de-al treilea sezon al serialului ”Clanul”, care începe pe 11 septembrie la Pro TV, se anunță a fi unul plin de evenimente neprevăzute, dar pe lângă acțiune, vine și cu personaje noi. Printre cei care completează distribuția se numără și fiica celebrilor actori Maria și Gabriel Radu. Ana Radu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu este la primul ei proiect, însă simte că rolul din ”Clanul” va fi cel mai mare proiect de televiziune al ei.

Detalii despre Ana Radu, noua actriță din serialul ”Clanul” de la Pro TV

Din acest sezon o vom revedea pe micul ecran pe Ana Radu, fiica cunoscutul actor Gabriel Radu, cel pe care toată lumea îl știe drept fostul primar din serialul ”Las Fierbinți”, dar și din multe alte seriale, filme și piese de teatru.  Spunem că o revedem pentru că tânăra în vârstă de 23 de ani nu este la prima ei interacțiune cu serialele de televiziune.

”Am debutat chiar tot aici, la Pro Tv, acum nu mai știu cât timp, eram în liceu. Acum 5-6 ani. A fost în serialul ”Ai noștri”. Acolo am filmat pentru primul serial.

Acesta ar fi al doilea, dar cred că acesta este probabil cel mai mare proiect de televiziune în care am fost vreodată”, ne-a povestit Ana Radu despre debutul ei în lumea serialelor.

Chiar dacă era în liceu când a început să facă parte din tot felul de proiecte, așa cum era de așteptat, tânăra și-a ales cariera încă de când era un copil.

”Mai devreme de liceu. Întotdeauna am vrut să fac asta.

Nu știu când s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, dar tot timpul am știut. Părinții mei sunt și ei actori și nu pot să zic că la început s-au bucurat ei prea mult, probabil știind ce mă așteaptă, ceea ce este și adevărat, dar nicio clipă nu m-au împiedicat, ci m-au susținut tot timpul”, a mai povestit Ana pentru EGO.ro, completând că părinții au susținut-o în alegerile ei, deși poate că, la început, nu doreau tocmai să le calce pe urme.

”Când eram mică poate că nu m-au luat neapărat în serios dar după aceea, când au văzut că asta îmi doresc, au zis că ok. Este greu, dar dacă eu vreau asta au zis să mă susțină. Probabil și pentru că am crescut în mediul ăsta, am crescut în teatru, am crescut pe platourile de filmare, cu tata. Probabil că m-a luat și pe mine acest microb. L-am luat din jurul meu pentru că altceva nu am văzut. Asta este”.

Citește și Ce pățește George Ivașcu, Pelicanul din Clanul, când este oprit pe stradă. „Multe mi s-au mai întâmplat” VIDEO EXCLUSIV!

„N-am avut presiune asta să-l depășesc pe tata sau să demonstrez ceva”

A crescut în culisele teatrelor unde părinții ei au avut spectacole, dar și pe platourile de filmare, așa că era oarecum firesc să se îndrepte către UNATC. Ana Radu a urcat pe scenă înainte să termine facultatea, însă nu adusă de tatăl ei în spectacolele lui, ci în propriile proiecte.

”Eram un copil foarte cumine, respectam foarte tare scena. Dar mergeam la tot, la absolut toate spectacolele și după ce se termina știu că mă urcam și eu pe scenă cu tata să văd și eu cum se simte de acolo”, ne-a mai povestit tânăra, care nu a simțit niciun fel de presiune în momentul în care a ales să urmezea Facultatea de Actorie.

”Am fost foarte relaxată. Sincer. Pentru că îmi imaginez că lumea o vorbi acum, sau a vorbit și atunci, dar nu am simțit niciodată presiune asta. Nici din partea părinților mei. În niciun caz.

N-am avut presiune asta să-l depășesc pe tata sau să demonstrez ceva. Simt că am demonstrat în anii aceștia că pot. Nu știu exact cum să explic. Dar nu, nu am avut presiunea asta niciodată. Nici acum nu am”.

”Este foarte surprinzător personajul meu”

De cele mai multe ori copiii de actori sau de sportivi simt presiune din partea societății, acea presiune precum ar trebui să demonstreze că sunt talentați și că nu profită de pe urma numelui.

Ana Radu nu a avut această presiune, însă mărturisește că a răsuflat ușurată în momentul în care a avut primele ei proiecte și lumea nu o mai asocia cu părinții ei.

”E adevărat că m-am bucurat din momentul în care am început și eu să lucrez și nu eram ”fata lui…”, ci eram ”fata care a jucat în…”. Mă bucură asta, dar nici nu mă supără asocierea cu părinții mei. Sunt mândră, atât tot”, a mai povestit tânăra în exclusivitate pentru EGO.ro, completând că abia așteaptă să-și arate talentul cu ajutorul personajului pe care îl interpretează în serialul ”Clanul” începând cu acest sezon.

”Este foarte surprinzător personajul meu. Nu știu, poate să fie și bună, poate să fie și rea”.

Video: Mihai Robu

Citește și Denis Hanganu din serialul „Clanul” s-a căsătorit în mare secret. Primele imagini de la eveniment!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *