Cine este, de fapt, tatăl Oanei Lasconi. Motivul dureros care a făcut-o pe Elena Lasconi să divorțeze după 4 ani de căsnicie

Elena Lasconi a divorțat când era foarte tânără

Scris de: Daoud Andra

13 Nov. 2023

Cine este, de fapt, tatăl Oanei Lasconi. Motivul dureros care a făcut-o pe Elena Lasconi să divorțeze după 4 ani de căsnicie

Elena Lasconi a devenit cunoscută prin prisma meseriei în televiziune. Vedeta a lucrat aproape 25 de ani în acest domeniu, după care a renunțat la cariera pe care și-a construit-o, pentru a se implica în politică. Puțini știu însă cu ce provocări s-a confruntat aceasta pe plan personal. A devenit mamă când era foarte tânără și a crescut-o singură pe fiica ei. De ce a divorțat de tatăl Oanei Lasconi și cine era acesta.

Motivul pentru care Elena Lasconi a divorțat de tatăl fiicei ei

Elena Lasconi a atras atenția multor persoane cu o serie de declarații pe care le-a făcut în urmă cu aproximativ o săptămână. Primărița din Câmpulung Muscel și-a atras numeroase critici, după ce a spus că a votat ”DA” la referendumul organizat de Coaliția pentru Familie în anul 2018. Printre cei care au criticat-o dur se numără și fiica sa, Oana, care locuiește în Franța.

Puțini știu că Elena Lasconi a avut o căsnicie nefericită cu tatăl fiicei sale și că a rămas să o crească singură pe Oana când era foarte tânără. Fosta prezentatoare de la Pro TV s-a căsătorit când avea 18 ani și doi ani mai târziu a devenit mamă. După alți doi ani, a divorțat de tatăl Oanei.

Citește și: Detaliul despre Oana Lasconi care a trecut neobservat. Ce apare pe pagina ei de internet

”Eu eram o copilă de 18 ani, care a plecat la cununie spovedită și împărtășită, foarte curată spiritual. După doi ani s-a născut Oana, după alți doi ne-am despărțit fiindcă tot timpul ăsta am simțit că relația nu era ce ne trebuia.”, a povestit Elena Lasconi, în urmă cu ceva timp, pentru life.ro.

Elena Lasconi și-a refăcut viața după mulți ani

”Aș fi divorțat a doua zi”

Mai mult, Elena Lasconi a spus că a avut indicii mai devreme că relația nu se îndreaptă în direcția potrivită, însă nu a avut curajul să facă pasul decisiv înainte. Nu a dat prea multe detalii despre primul soț, dar a spus că acesta a fost inginer de meserie.

”Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam mai multe, că aveam păreri mai pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu. Știi? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă școală au.”, a mai spus ea.

Citește și: Fiica Elenei Lasconi a răbufnit după ce și-a umilit mama. Cum se apără Oana: “O lecție destul de dură pentru mine”

Și-a refăcut viața după mulți ani

În urma divorțului, Elena Lasconi s-a mutat la București, s-a înscris la facultate și a început să lucreze în Pro TV. S-a axat pe carieră, iar pe fiica sa au crescut-o bunicii. Norocul nu i-a surâs imediat în dragoste, ci au mai trecut ani buni până când și-a construit o relație solidă. În urmă cu ceva timp, Elena Lasconi spunea că regretă că nu a mai făcut un copil alături de partenerul ei actual.

”Pe străduța pe care parcam când mergeam la cursuri se afla o biserică. Am intrat acolo și m-am rugat: Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat și e pe drumul tău, scoate-mi-l în cale. Dacă nu, nu. Și a apărut Cătălin. A vrut bunul Dumnezeu și ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil. Am însă o cățelușă, o maidaneză, pe care am luat-o de pe maidan când Oana ne-a anunțat că vrea să se mute singură.”, mai spunea Elena Lasconi, în interviul acordat în anul 2019.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *