Cine este iubitul Sabrinei Voinea. Nu te-ai fi așteptat ca Andrei să aibă o asemenea ocupație FOTO

Sabrina Voinea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un alt sportiv

Sabrina Voinea, gimnasta de 17 ani care a făcut senzație la Jocurile Olimpice de la Paris, nu este doar o sportivă de succes, ci și o tânără îndrăgostită. Iubitul ei, Andrei Gavae, un boxer de 21 de ani, este cel care îi aduce zâmbetul pe buze și o susține înainte de fiecare concurs. Andrei, originar din Slatina, este un sportiv cunoscut care face senzație meci de meci. De-a lungul carierei sale, el a câștigat numeroase competiții de box, ocupând adesea locul 1. Reprezentând clubul Dinamo, Andrei a demonstrat că munca și dedicarea sa sunt răsplătite.

Cine este Andrei Gavae, iubitul Sabrinei Voinea

Chiar în luna iunie a acestui an, Andrei a câștigat o nouă centură de aur, anunțul fiind făcut de reprezentanții CS Dinamo:

Vezi GALEERIA FOTO cu Sabrina și iubitul ei!

„BOX. Andrei Găvae a câștigat o nouă ‘Centură de Aur’. Boxerul dinamovist Andrei Găvae a câștigat finala categoriei 60 kg din cadrul ‘Centurii de Aur – Nicolae Linca’, desfășurată la Târgu Mureș. Pentru trofeu, Găvae l-a învins pe galezul Axel Hegarty printr-o decizie la puncte”.

Andrei este antrenat de Napoleon Gheorghe, Adrian Ciobanu și Cezar Juratoni, ceea ce arată că și el beneficiază de un sprijin solid în cariera sa sportivă.

Performanțele remarcabile ale Sabrinei

Până acum, tânăra gimnastă de 17 ani a fost lăudată adesea pe plan internațional datorită performanțelor sale. Federația Internațională de Gimnastică a descris-o ca fiind „remarcabila Sabrina Maneca-Voinea”, subliniind șansele ei la onoruri individuale la bârnă și sol. De asemenea, Sports Illustrated a titrat că gimnasta are șanse mari să obțină o medalie olimpică de argint, asemenea mamei sale.

Sabrina Voinea,însă, a fost surprinsă în mijlocul unui scandal fără precedent la Jocurile Olimpice de la Paris. Ea a ratat podiumul din cauza unei penalizări controversate. În timpul competiției, americanca Jordan Chiles a depus o contestație care i-a mărit nota de la 13.666 la 13.766, depășind astfel punctajul Sabrinei și al Anei Maria Bărbosu. Sabrina, care a obținut un punctaj de 13.700, a contestat și ea decizia, dar fără succes.

Motivele penalizării Sabrinei Voinea și reacțiile oficialilor

Sabrina Voinea a fost penalizată cu o zecime de punct pentru că, potrivit arbitrilor, o parte a călcâiului ei ar fi ieșit din linie în timpul exercițiului la sol. Mama și antrenoarea ei, Camelia Voinea, a postat imagini pe rețelele sociale care contrazic această decizie, susținând că Sabrina nu a părăsit covorul. NBC, o rețea americană, a ajuns la aceeași concluzie după analizarea imaginilor.

După finală, celebra gimnastă Nadia Comăneci a cerut explicații din partea arbitrilor și a confirmat că penalizarea a fost acordată pentru o presupusă ieșire a călcâiului Sabrinei din linie. Totuși, Camelia Voinea a declarat că va face tot posibilul pentru a obține dreptate pentru fiica sa.

Controversa și apelul la TAS

Camelia Voinea a anunțat că Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) va face plângere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) în speranța reanalizării punctajului Sabrinei. Totuși, experții americani sunt sceptici cu privire la succesul acestui demers, considerând că TAS se implică rar în dispute legate de punctaj.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat că va protesta prin neparticiparea la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Între timp, Sabrina Voinea și-a exprimat intenția de a se retrage din gimnastică, dezamăgită de nedreptatea suferită.

Reacțiile publicului și ale autorităților

Reacțiile nu au întârziat să apară. Camelia Voinea a făcut public un mesaj în care și-a exprimat hotărârea de a continua lupta pentru dreptate. Ea a menționat că Sabrina a avut o noapte dificilă, cu tremurat și plânsete, fiind profund afectată de decizia arbitrilor. Camelia a subliniat că va apela și la Protecția Copilului, considerând că fiica ei a fost nedreptățită.

Camelia a declarat că va merge până la capăt pentru a demonstra că penalizarea de 0.1 punct a fost nejustificată, lucru susținut și de o anchetă realizată de NBC. Ea a precizat că va continua să lupte pentru ca medalia să revină Sabrinei, care, în opinia ei, merita să fie pe podium.

Situația creată a stârnit numeroase reacții și controverse în lumea gimnasticii. Deși succesul apelului la TAS este incert, determinarea Cameliei Voinea de a obține dreptate pentru fiica sa rămâne neclintită. Sabrina Voinea, o gimnastă talentată și dedicată, continuă să fie sprijinită de familia sa și de publicul român, care speră că acest episod nedrept va fi corectat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *