Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți. Actrița a născut primul lor copil

Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți. Actrița a născut primul lor copil

Anca Dumitra, îndrăgita actriță din serialul „Las Fierbinți”, și-a unit destinele cu Manfred Spendier, un milionar austriac, pe 29 aprilie 2023. Povestea lor de dragoste a atras atenția publicului din România,iar astăzi (19.09.2024), iată, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. În ciuda diferenței de vârstă de 11 ani, relația lor este una echilibrată și matură, în ciuda spiritului copilăresc cu care Anca ne-a obișnuit în serialul Las Fierbinți de la PRO TV.

Cum s-au cunoscut Manfred Spendier și Anca Dumitra

Întâlnirea celor doi a fost inițial neașteptată și chiar neobișnuită. Manfred Spendier a remarcat-o pe Anca Dumitra în urmă cu 10 ani, în timp ce viziona serialul „Las Fierbinți”, fără a cunoaște limba română. Într-o călătorie în Spania, în lipsa conexiunii la internet, a avut acces la un stick care conținea primele episoade din celebrul serial românesc. Deși atunci nu se cunoșteau personal, Manfred a fost imediat atras de Anca, pe care a considerat-o „fata perfectă”.

Timpul a trecut, iar după câțiva ani, soarta i-a adus împreună. Cu ajutorul unui coleg de platou al actriței, cei doi s-au întâlnit, iar legătura dintre ei s-a consolidat rapid. Deși la început Anca nu era interesată de o relație, perseverența și farmecul lui Manfred au schimbat lucrurile.

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit în aprilie 2023
Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit în aprilie 2023

Cine este milionarul Manfred Spendier

Manfred Spendier nu este un nume cunoscut doar datorită relației cu Anca Dumitra, ci și datorită succesului său în afaceri. Originar din Austria, el provine dintr-o familie cu tradiție în agricultură, părinții săi deținând o fermă aproape de Klagenfurt, unde cresc animale și cultivă cereale. Din acest mediu, Manfred a învățat valorile muncii și și-a construit cariera în industria utilajelor agricole.

După ce a absolvit studii tehnice în domeniul ingineriei agricole, Manfred a fost recomandat de un prieten pentru un post important într-o companie producătoare de echipamente agricole. De acolo, cariera sa a cunoscut o ascensiune rapidă, devenind cunoscut în industria agricolă atât în Austria, cât și în alte țări.

Pe lângă succesul în afaceri, Manfred Spendier este apreciat și pentru modestia și discreția sa, calități care l-au făcut să fie bine primit în cercurile sociale din România, mai ales după căsătoria cu Anca Dumitra.

Diferența de vârstă între Manfred Spendier și Anca Dumitra

Relația dintre Manfred și Anca este marcată de o diferență de vârstă de 11 ani, care însă nu a reprezentat un obstacol pentru cei doi. Anca Dumitra, care are 36 de ani, a găsit în Manfred, acum în vârstă de 47 de ani, un partener matur, echilibrat și plin de înțelepciune, care o susține necondiționat atât în viața personală, cât și în carieră. Această diferență de vârstă a adus un plus de echilibru în relația lor, contribuind la stabilitatea și armonia cuplului.

Cei doi sunt entuziasmați de noul capitol din viața lor, urmând să devină părinți pentru prima dată. Anca a făcut anunțul fericit pe contul său de socializare, împărtășind cu fanii imagini în care își etalează cu mândrie burtica de gravidă.

Relația lor este un exemplu de iubire sinceră și stabilă, iar faptul că urmează să aibă un copil adaugă un plus de bucurie și împlinire în viața lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *