Cine este Micutzu, actorul din Teambuilding. Câți bani câștigă de fapt

Cine este Micutzu, actorul din Teambuilding. Câți bani câștigă de fapt

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, este unul dintre cei mai apreciați comendianți de la noi din țară. El s-a făcut remarcat prin numerele sale de stand-up, dar în același timp și prin rolurile din filmele sau serialele în care a jucat.

Însă cine spunea că nu se câștigă bine din meseria de actor se înșeală, căci, iată, Micutzu este exemplul viu că se poate trăi foarte bine și dacă te afli în această branșă.

Cine este Micutzu, actorul din Teambuilding

Cosmin Nedelcu s-a născut pe 22 iulie 1986 în Focșani. Și-a descoperit chemarea pentru artă încă de când era copil și a decis să își urmeze pasiunea intrând la Liceului de Artă „Gheorghe Tătărescu” din orașul natal.

A continuat în aceeași direcție, iar după terminarea liceului a început cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București (UNATC).

A fost atras de partea de stand-up comedy, așa că a ales să devină și el comendiant, iar de 17 ani reușește să umple sălile de spectacole până la refuz. Acum este unul dintre cei mai apreciați stand-upperi de la noi.

Însă activitatea profesională a lui Micutzu nu se rezumă doar la show-urile de stand-up. El a jucat în diverse seriale și filme, dar este și om de televiziune. De-a lungul timpului, Micutzu a apărut în mai multe show-uri de divertisment precum „Băieți de oraș” și „În Puii Mei”, unde a colaborat cu Mihai Bendeac.

El a apărut inclusiv în producții cinematografice, cea mai recentă fiind „Teambulding”, film în care a jucat, l-a produs și regizat împreună cu Matei Dima. Lungmetrajul a depășit toate așteptările din punct de vedere al încasărilor. În 13 săptămâni de rulare a avut peste 980.000 spectatori și încasări de peste 4,6 milioane de euro, devenind astfel filmul cu cele mai mari încasări din istorie.

„Teambuilding“ a intrat pe platforma Netflix, de la 1 ianuarie. În doar două zile, comedia a ajuns pe primul loc în topul celor mai urmărite producţii de pe platforma de streaming, în România.

Câți bani câștigă actorul

Însă Micutzu nu este doar un actor foarte apreciat, ci și un afacerist de succes. El este implicat în mai multe proiecte care îi rotunjesc bine veniturile.

Actorul este implicat într-o companie care are ca obiect de activitate interpretarea artistică și spectacole. Aceasta are o cifră de afaceri de peste 575.000 de lei și un profit de peste 470.000 de lei, potrivit Fanatik.

În plus, Micutzu este acționar, alături de alte vedete din domeniu, într-o afacere care are ca obicet de activitate baruri. Aceasta are o cifră de afaceri de 1.370.000 de lei, iar Micutzu se poate lăuda cu profituri de 100.000 de euro.

În ceea ce privește viața personală, Micutzu trăiește o poveste de dragoste alături de Dumitrița Razlog.

Citește și: „Ce pățește Micutzu după ce a jucat în Teambuilding. „Unde s-a ajuns de la un film”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *