Cine este Nina Hariton, concurenta care a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Face parte din echipa lui Sorin Bontea

Locuiește de 8 ani la Paris

Scris de: Daoud Andra

21 Jun. 2023

Cine este Nina Hariton, concurenta care a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Face parte din echipa lui Sorin Bontea

Sezonul 11 al show-ului culinar Chefi la cuțite a ajuns la final seara trecută. Fiecare echipă a avut câte un reprezentant în marea finală, însă cea care a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro a fost Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea. Finala a adus o dublă premieră pe micile ecrane.

Cine este Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 11

Cea mai îndrăgită emisiune culinară a ajuns la finalul sezonului al 11-lea. În ultima probă s-au confruntat concurenți din toate cele trei echipe și nu orice concurenți, ci chiar cei care, la preselecții, au primit cuțitele de aur. A fost pentru prima dată în istoria emisiunii când toate cele trei cuțite de aur au ajuns până în marea finală.

Citește și: Motivul pentru care Florin Dumitrescu nu merge în America Express. E singurul dintre cei 3 chefi care nu a participat încă la celebrul reality show

Nina Hariton, cea care a și câștigat finala, a fost prima femeie care a primit cuțitul de aur în show și nu l-a dezamăgit pe chef Sorin Bontea, din a cărui echipă a făcut parte. Ea, Paul Tudosescu alias Pablo, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, și Laurențiu Neamțu, din echipa lui Florin Dumitrescu, au gătit, ajutați de foștii colegi, preparate fine dining pentru chefii care au făcut parte din juriul de degustare.

Nina trăiește la Paris de ani buni, însă este originară din Republica Moldova. Are 31 de ani și lucrează ca agent imobiliar în capitala Franței, dar are experiență și în bucătărie. A lucrat în restaurante renumite din Paris, însă a renunțat la acest job din cauza programului încărcat, pentru că nu mai avea timp să se ocupe de fiul ei.

Citește și: Concurentul de la „Chefi la cuțite” care i-a vândut o rețetă lui Cătălin Scărlătescu. „Nu mi-am luat chiar vilă cu piscină, dar o piscină mi-am făcut” VIDEO EXCLUSIV

 Cine este Nina Hariton, concurenta care a câștigat Chefi la Cuțite 2023, sezonul 11. Face parte din echipa lui Sorin Bontea
Nina Hariton și chef Sorin Bontea, în finala Chefi la cuțite

”Mergem în finală, vă promit”

Nina Hariton a avut o premoniție încă de la preselecții. Ea a venit din Franța special pentru a participa la Chefi la cuțite și s-a prezentat la audiții cu un preparat care i-a cucerit pe cei trei chefi. A gătit piept de găină cu piure de broccoli, varză de Bruxelles și kumquats sote, iar gustul i-a impresionat pe jurați.

La jurizare, Nina a avut mari emoții și, după ce a primit cuțitele de aur din partea lui Cătălin Scărlătescu și a lui Florin Dumitrescu, i-a făcut o promisiune lui chef Sorin Bontea. Nina i-a spus că dacă îi va da și el cuțitul de aur, va merge în echipa lui și va ajunge până în finală. Sorin Bontea i-a dat cuțitul de aur, iar concurenta s-a ținut de cuvânt.

”Dacă dumneavoastră îmi dați al treilea cuțit merg la dumneavoastră. Și mergem în finală, vă promit, chef. Pentru că îmi doresc, am ambiție și pentru că am gust.”, spunea Nina Hariton atunci.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu spune ce se întâmplă, în spatele camerelor, la filmările Chefi la Cuțite de pe Antena 1. De ce ajunge să se înfurie la amulete VIDEO EXCLUSIV

De ce a renunțat la bucătărie

Nina Hariton a povestit, la preselecții, că a ajuns în Franța după ce și-a cunoscut actualul soț la o petrecere în Republica Moldova. Pentru că el locuia acolo, a decis să renunțe la Facultatea de Teatru, unde era studentă, și să plece la Paris. Acolo și-au întemeiat o familie, dar a început și o școală de bucătărie. A lucrat timp de 5 ani în restaurante renumite, după care a renunțat la job-ul de bucătar.

Câștigătoarea Chefi la cuțite a povestit că a ales domeniul imobiliar, pentru a putea avea un echilibru între carieră și viața de familie. Atunci când lucra în restaurante, nu avea parte de înțelegere când copilul ei era bolnav, așa că a decis să renunțe la marea ei pasiune.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *