Cine este noua iubită a lui Gabi Bădălău? Detalii neştiute despre Daria, femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Află totul despre noua iubită a afaceristului!

Gabi Bădălău are o nouă iubită! Omul de afaceri a înlocuit-o rapid pe Bianca Drăgușanu. Se pare că acesta și-a găsit liniștea în brațele unei femei de origine rusă, pe nume Daria. Tânăra l-a cucerit pe fostul soț al Claudiei Pătrășcanu cu formele ei apetisante și cu aspectul său plăcut. Dar cine este, de fapt, Daria și cu ce se ocupă aceasta? Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Noua iubită a lui Gabi Bădălău face furori în mediul online

Daria, noua parteneră a lui Gabi Bădălău, are 24 de ani și este extrem de activă în mediul online, la fel ca și Bianca Drăgușanu.

Tânăra este o vedetă pe rețelele sociale, fiind urmărită de peste 80.000 de persoane.

Cu o siluetă de invidiat și o frumusețe răpitoare, Daria a reușit să capteze atenția multora, inclusiv pe cea a omului de afaceri.

Cu ce se ocupă tânăra

Însă, Daria nu este doar o figură frumoasă, ci și o artistă foarte talentată. Ea și-a transformat pasiunea pentru pictură și desen într-o meserie. Tânăra pictează tablouri pe care le vinde în întreaga lume, după cum chiar ea a dezvăluit pe rețelele sociale. Această abilitate nu doar că îi aduce venituri considerabile, dar îi și permite să își exprime creativitatea și sensibilitatea artistică.

Gabi Bădălău și-a asumat relația cu ea și a prezentat-o oficial la un eveniment monden din București. Rânăra rusoaică a atras toate privirile cu o rochie extrem de sexy, care i-a pus în evidență silueta impecabilă. Gabi Bădălău, mândru de noua sa iubită, a defilat la brațul ei, demonstrând că este foarte încântat de această nouă relație.

Citește și Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău s-a afişat la braţul noii iubite. ”Are niște probleme din cauza căldurii”!

Afaceristul și-a asumat relația

Gabi Bădălău nu s-a ferit să vorbească despre Daria și relația lor. Într-o declarație pentru Spynews.ro, el a dezvăluit că se simte foarte bine alături de noua sa parteneră și că sunt pregătiți să se bucure de momente frumoase împreună.

De asemenea, afaceristul a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre fosta sa iubită, Bianca Drăgușanu, sugerând că aceasta ar avea un iubit de șase luni. ”Foarte bine. Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!”, a declarat el pentru aceeași sursă.

Citește și Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de fosta soacră. “De 6 ani tot se încearcă să mi se facă rău pe toate căile”. De ce o acuză mama lui Gabi Bădălău!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *