Cine este Oana Leonte, noua iubită a lui Liviu Dragnea. Fostul lider PSD și-ar fi refăcut viața sentimentală, după despărțirea de Irina Tănase

Câți ani are Oana Leonte, despre care se spune că ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea
Cine este Oana Leonte, noua iubită a lui Liviu Dragnea. Fostul lider PSD și-ar fi refăcut viața sentimentală, după despărțirea de Irina Tănase

Liviu Dragnea și-ar fi refăcut viața sentimentală, la câteva luni după despărțirea de Irina Tănase. Separarea celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Fostul lider PSD a luat decizia după ce ar fi aflat că Irina l-ar fi înșelat.

Cine este Oana Leonte, noua iubită a lui Liviu Dragnea

Oana Leonte ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea. Fostul lider PSD ar fi fost cucerit de tânăra buzoiancă, profesoară de franceză. Potrivit romaniatv.net, până în acest moment niciunul dintre ei nu a confirmat relația.

Oana Leonte are 25 de ani și a terminat Facultatea de Limbi Străine. A făcut parte din echipa de volei CSS Buzău, a fost model și a publicat și un volum de versuri în perioada în care era la liceu. Oana a fost și secretar general al APP (n.r. partidul lui Liviu Dragnea) Sectorul 1 timp de șase luni. În prezent, potrivit sursei citate, ea s-ar ocupa de ceea ce ține de partidul lui Liviu Dragnea la Buzău.

„De mai bine de jumătate de an Alianța Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casă, și cumva eu îmi doresc foarte mult să atrag lângă mine foarte mulți tineri”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Cum s-a produs despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase printr-un sms, iar ulterior ar fi blocat-o fără să mai aștepte replică din partea acesteia. Tânăra a declarat atunci când a fost cel mai dureros moment pentru ea. De asemenea, aceasta susține că nu a fost vorba de infidelitatea. Irina a mărturisit că a primit mesajul de despărțire noaptea, iar ulterior nu a mai putut lua legătura cu fostul lider PSD.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus atunci Irina Tănase.

Irina Tănase l-a dat uitat repede pe Liviu Dragnea
Irina Tănase l-a dat uitat repede pe Liviu Dragnea

De asemenea, recent s-a aflat și despre Irina Tănase că și-a refăcut viața. Ea a fost surprinsă recent alături de Roger El Akoury, cunoscut drept “Regele medicamentelor”. Bărbatul de origine libaneză are 53 de ani și este fostul patron al unul cunoscut lanț de farmacii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.1 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *