Cine este și ce studii are Monica Dascălu de la Pro TV. Puțini știu că s-a iubit cu Adi Mutu

Cum a ajuns Monica Dascălu în televiziune

Monica Dascălu este una dintre cele mai longevive și emblematice prezentatoare de știri de la Pro TV. Provine din Târgu Mureș, este căsătorită și nu are copii. Iată cum a ajuns blondina să fie o adevărată vedetă de televiziune.

Succesul fulminant de care s-a bucurat Monica Dascălu

Vedeta de televiziune este absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din Târgu Mureș, iar în anul II a participat la un concurs pentru ocuparea postului de prezentatoare a știrilor de la stația locală Pro TV din Târgu Mureș. Astfel, și-a început cariera în televiziune încă de la 19 ani . A ajuns, apoi, la stația de la București, alături de Elena Lasconi, devenită între timp primar la Câmpulung muscel, Cristian Tabără, actual director al departamentului Film al TVR 1 și Ioana Moldovan care profesează ca actriță.

A reușit să avanseze rapid în carieră şi a ajuns imediat să prezinte două jurnale importante de ştiri, după care a avut și propria emisiune, numită „Weekend cu Monica Dascălu”. Între timp, a rămas cu jurnalul orei 17:00, pentru care ar primi, lunar, nu mai puțin de 12.000 de euro de la Pro TV. În 2010, Monica Dascălu s-a căsătorit cu Mihai Băjenaru. Au devenit soț și soție în cadrul unei ceremonii restrânse, unde au participat doar cele mai apropiate persoane. Totuși, nu s-au limitat să își oficializeze mariajul doar în România. Au organizat o ceremonie atât în Instanbul, cât și în Maldive, unde și-au petrecut și luna de miere.

Monica Dascălu s-a iubit cu Briliantul României

Un lucru mai puțin știu este că Monica Dascălu s-a iubit, la un moment dat, cu celebrul Adrian Mutu. Cei doi au avut o relație scurtă, ce-i drept, dar care nu a trecut neobservată. Surse din anturajul lor mărturiseau, la acea vreme, faptul că Briliantul plătea 15.000 de dolari pentru factura la telefon, pentru a vorbi în permanență cu Monica, el fiind stabilit în străinătate la acea vreme. După idila avută, Adi Mutu s-a căsătorit cu Consuelo Matos și Monica l-a întâlnit pe avocatul Mihai Băhenaru, cu care se iubește și acum.

„Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!…Eu și Mihai așa am procedat: am lasăt lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreuna de cinci ani, iar căsătoria a parut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, povestea Monica Dascălu după ce și-a unit destinul cu cel al lui Mihai.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *