Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici, de fapt. Marele secret al sportivului a ieșit la iveală

Înotătorul român trăiește o poveste de dragoste alături de Taisia Nițuleasa. Iată cu ce se ocupă tânăra.

După Campionatele Mondiale de Natație de la Fukuoka (Japonia), David Popovici a intrat în vacanță. ”Regele Înotului” a mărturisit că și-ar fi dorit să se întoarcă imediat la antrenamente, însă a ales să nu facă acest lucru pentru că nu l-ar fi ajutat. Sportivul se bucură acum de monente de relaxare alături de partenera lui. Iată cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici

Sportivul în vârstă de 18 ani a încheita competiția de la Fukuoka fără nicio medalie câștigată. În finala de 200 m, a obținut locul 4, iar la cea de 100 s-a clasat doar pe locul 6.

David Popovici nu se lasă însă afectat de insuccesul din Japonia și este gata să-şi ia revanşa la Olimpiada de la Paris din 2024.

Citește și: Dana Budeanu a răbufnit. Ce a spus în apărarea lui David Popovici. Mesajul dur al vedetei

Ar fi vrut să se întoarcă imediat la antrenamente, dar spune că avea nevoie și de relaxare.

„Trebuie să-mi iau și niște timp liber să văd ce fac cu el. Asta e dilema acuma cum îmi umplu timpul liber pentru că sunt atât de obișnuit cu munca în fiecare zi.

Acum am două opțiuni: stau să îmi plâng de milă, ascult consolările oamenilor, care își fac mai multe griji pentru mine decât îmi fac eu.

Sincer, am oameni mai necăjiți pentru mine decât sunt eu dezamăgit sau ceva cum nu sunt de altfel, pentru că e un concurs și așa merg concursurile, cineva trebuia să ia și locurile patru și șase. A doua opțiune e să mă gândesc la cum m-am simțit pe ultimul bazin din 200, pe ultimul sfert din 100 m și las acel sentiment să mă conducă, să fie focul pentru pentru ce urmează să antrenez”, a declarat David Popovici pentru gsp.ro.

David Popovici se bucură acum de vacanță alături de iubita sa, Taisia Nițuleasa. Cei doi formează un cuplu de ceva vreme. Iubita sportivului a fost, ca și el, elevă la Liceul George Coșbuc din Capitală.

Tânăra este pasionată de make-up și postează des pe rețelele de socializare fotografii și videoclipuri cu machiajele pe care le realizează. Taisia este și ea pasionată de sport, însă nu pracică înotul. În schimb, tinerei îi place foarte mult dansul, pe care îl practică de mai multă vreme.

Ce facultate a ales David Popovici

”Regele  înotului” a demonstrat că poate lupta pe mai multe fronturi. Deși este un sportiv cu rezultate remarcabile la doar 18 ani, nu a neglijat școala. El a susținut anul acesta examenul de Bacalaureat și a obținut media 8,65.

Înotătorul român vrea să continue studiile. El a ales să urmeze Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București, pasiunea pentru acest domeniu fiindu-i insuflată de mama sa, care profesează ca psiholog.

„Vreau să aflu cât mai mult despre ce e în capul meu, ce proces se întâmplă în creierul fiecărei persoane. Vreau să învăţ cât mai mult despre asta, despre comportamentul uman. Mi-am ales a treia materie la BAC sociologia pentru că m-au atras pur şi simplu subiectele, m-au atras temele care se puneau în, discuţie, exerciţiile şi mi-am dat seama că asta mă pasionează şi asta aş vrea să fac şi pe viitor. Pe lângă înot şi în viitor, ceva care să aibă legătură cu psihologia, sociologia, pedagogia, aceste domenii mai mult umane, pentru că nu am fost niciodată destinat profilului real şi materiilor exacte. Şi mi-ar plăcea să învăţ cât mai mult despre oameni, pentru că oamenii sunt frumoşi”, a mai declarat Davd Popovici într-un interviu acordat de curând Gazetei Sporturilor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *