Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Virgil Ianțu. Îi este alături de peste 20 de ani. Imagini de colecție cu cei doi

De ce nu s-au căsătorit până acum

Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui de mai bine de 20 de ani. Cei doi nu au ajuns în fața altarului, însă acest lucru nu i-a împiedicat din a fi fericiți. Recent, a avut loc ziua de naștere a Roxanei, iar omul de televiziune i-a transmis un mesaj emoționant.

Roxana, iubita lui Virgil Ianțu, nu e străină de showbiz. Cu ce se ocupă

Roxana Alexandru este o brunetă discretă, dar care nu este deloc străină de showbiz. Nu este vedetă, ci slefuiește talente și promovează vedetele. Este fost producător TV, iar în prezent este talent manager și fondator al „Romanian Artists Agency”, o agenție de impresariat care se ocupă de multe vedete din țara noastră, actori, regizori, scriitori, prezentatori, muzicieni, celebrități.

Ce mesaj a transmis Virgil Ianțu de ziua iubitei lui. De ce nu s-au căsătorit până acum

Pe data de 1 august a împlinit 49 de ani, iar Virgil Ianțu i-a transmis un mesaj emoționant. Prezentatorul TV are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei lui de viață.

„Frumoasă, inteligentă, suflet bun și generos, care oferă bunădispoziție celor din jur și suport atunci când e nevoie. Prietenii știu că are și foarte multe calificări. E medic, chimist, psiholog, electronist, specialist în IT, orice dorești, dar și gătește extraordinar și aici chiar nu glumesc. La multi ani, perfecta mea!”, a scris Virgil Ianțu.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este de ce nu s-au căsătorit până acum deși sunt împreună de pe peste 20 de ani. Prezentatorul TV a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie în ziua în care s-a născut fiica lor, adică în urmă cu 18 ani. Chiar dacă Roxana a spus DA, cei doi nu au făcut nunta. Se gândesc însă să organizeze la un moment dat petrecerea.

„Am cerut-o într-un mod foarte inedit. S-a născut Iasmina, iar în acea zi (n.r. 25 iulie 2005) i-am pregătit un săculeț la mânuță. În el erau un inel și un bilețel, în care scria «Tati e timid. Vrei să fii soția lui?» A zis «Da».

Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta, s-a bucurat mult de această cerere, dar nu am apucat. Ea muncește, eu muncesc. Probabil că o să o facem, anul ăsta sau anul viitor. M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea.

Chiar duc o viață de familie, cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte faină. Chiar o să ne și căsătorim”, a declarat Virgil Ianțu într-o emisiune TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *