Cine este și cum arată iubita lui Alex Dima. Prezentatorul Pro TV și partenera sa au devenit părinții unui băiețel

Alex Dima și partenera sa de viață au devenit părinți de băiat.
Cine este și cum arată iubita lui Alex Dima. Prezentatorul Pro TV și partenera sa au devenit părinții unui băiețel

Cine este și cum arată iubita lui Alex Dima, detalii mai puțin știute. Cunoscutul jurnalist de la Pro TV și partenera sa de viață au devenit părinți de băiat. Cei doi sunt în al nouălea cer și se bucură de fiecare clipă alături de micuțul lor abia sosit pe lume. Alex Dima mai are o fetiță din prima căsnicie, pe care a crescut-o singur de la vârsta un an, după moartea soției sale.

Cine este și cum arată iubita lui Alex Dima. Au devenit recent părinți

Alex Dima și partenera lui sunt în culmea fericirii după venirea pe lume a micuțului lor. Jurnalistul a ținut să împărtășească bucuria de a fi tătic pentru a doua oară cu fanii săi de pe rețelele de socializare și a postat o fotografie cu micuțul abia ieșit din materinitate, alături de un mesaj emoționant.

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucuram din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește.

Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9-lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii.

Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzică din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare! Să fim și să fiți sănătoși!”, a scris Alex Dima pe contul de socializare.

Alex Dima a devenit tată de băiat
Alex Dima a devenit tată de băiat

Cine este și cum arată iubita lui Alex Dima. Cum s-au cunoscut

Alex Dima și iubita lui, Georgiana, sunt împreună de aproape 6 ani, iar prezentatorul Pro TV încearcă să își protejeze partenera și să o țină departe de lumina reflectoarelor.

Povestea lor a început în aeroportul din Timișoara, când s-au văzut pentru prima oară. Atunci au avut doar un schimb de priviri. Abia după ceva timp au început să își vorbească, când s-au întâlnit din nou, întâmplător, la un eveniment.

„Nu am cunoscut-o în aeroport, am văzut-o în aeroport. Eram la un eveniment la Timișoara și ea tot așa, cu treabă pe acolo și când am ajuns la aeroport am sesizat-o.

Cred că și ea pe mine, adică, mi-a spus că m-a remarcat. Am avut un contact, iar când am ajuns la filtru, aproape de poartă, de fapt acolo s-a întâmplat, cumva a fost obraznică și s-a băgat în fața mea.

M-am uitat de vreo 2-3 ori în aeroport, am văzut-o și în avion… și sunt om serios, ce era să zic „mă știi de la televizor? De aia te uiți la mine. Eu nu te știu”. Nu am vorbit, ne-am văzut fiecare de ale noastre. Doar ne-am uitat unul la altul.

Ochii și tupeul m-au atras foarte mult la ea. Nu am vorbit în avion, nu aveam voie (râde). Și după o lună sau chiar mai bine am fost chemat, ea lucra într-o bancă. Și am fost chemat să vorbesc acolo despre copiii din Magic Camp. Nu a fost mâna ei, acolo ne-am găsit.

„La prima noastră întâlnire am mâncat o fasole”

Ea se ocupa cu povestea asta, ne-am întâlnit și uite că din vorbă-n vorbă au trecut 6 ani. I-am zis că o știu din aeroport, bine înainte de asta s-a făcut un grup pe Facebook sau pe Whatsapp nu mai țin minte și acolo am văzut-o, din poză.

Georgiana a zis că nu mă știa, că nu se uita la „România, te iubesc!’. Chiar mi-a zis că i-am fost antipatic la Master Chef, ceea ce pentru multă lume am fost, dar abia atunci a făcut legătura.

Și am intrat în vorbă, știu că la prima noastră întâlnire am mâncat o fasole că era în perioada aia în care aveam gastrită.

Prima oară ne-am întâlnit în mall-ul din Băneasa, a fost chiar în seara cu incendiul de la Colectiv”, a mărturisit Alex Dima în podcast-ul lui Cătălin Măruță, anul trecut.

Alex Dima și iubita sa, Georgiana
Alex Dima și iubita sa, Georgiana

Și-a pierdut soția la un an după nașterea fiicei lor

Alex Dima a trăit cea mai grea perioadă a vieții lui în urmă cu 14 ani, atunci când și-a pierdut soția din cauza cancerului. Moartea Roxanei s-a întâmplat la trei ani după ce și-au unit destinele și la un an după ce a apărut pe lume fiica lor, Sara.

Cunoscutul jurnalist a recunoscut că cea care i-a dat putere să treacă peste acele momente cumplite a fost fetița lui. Alex Dima consideră că cel care se face vinovat de moartea soției sale este medicul care a tratat-o și care nu i-a aplicat tratamentul corespunzător.

„E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta.

Pe locul ăsta pentru că a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie și puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt. N-am știut, i s-au dat niște creme, la vremea respectivă’, a mai povestit jurnalistul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Insula Iubirii 2024: Cu câți bani a plătit-o Antena 1 pe Diandra
9.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Prima reacție a Corinei Bud, după ce cântăreața a apărut fără lenjerie intimă la Forza...
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii...
Reacția IPJ Teleorman după ce o polițistă a devenit virală pe net din cauza ținutei...
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”,...
Concurentul de la Insula Iubirii a spus DA! Cine e femeia în brațele căreia și-a...
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Succesul financiar bate la ușa a trei zodii începând de săptămâna viitoare
9 zodii vor avea parte de mulți bani. Taurul are planuri solide pentru viitor
Începând din această noapte, horoscopul indică un moment de cotitură important pentru 9 zodii
Gestul făcut de Ben Affleck, la prima întâlnire cu J.Lo, după ce și-au anunțat divorțul:...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Dani Oțil pleacă de la Neatza! Proiectul nou pe care l-a acceptat: ”E prima dată...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *