Cine este și cum arată noua iubită a lui Bogdan Ionescu. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, surprins în compania unei brunete misterioase

Cu cine se iubește acum Syda?

Bogdan Ionescu și-a găsit fericirea în brațele unei femei focoase. După despărțirea de Shaila, Syda nu a stat pe gânduri și s-a cuibărit la pieptul apetisant al unei brunete tunate. Cei doi nu se feresc să se afișeze împreună în public, ba chiar s-au simțit foarte bine împreuă la un important eveniment monden. Iată cine este femeia misterioasă care i-a furat mințile și cu ce se ocupă aceasta!

Syda și-a refăcut viața după despărțirea de soție

Fostul soț al Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, a decis să treacă peste despărțirea de soția lui, Sheila și s-a refugiat în brețele unei brunete misterioase. Syda s-a distrat de minune cu noua prezență feminină din viața lui la nunta Mariei Constantin, unde i-a făcut brunetei dedicații fără număr. A scos bani grei din buzunare și a cerut doar melodii de dragoste, semn că vrea să îi demonstreze cât de mult ține la ea. Și la ziua de naștere a Vicăi Blochina a apărut însoțit de aceeași femeie, semn că între ei doi este ceva serios.

Bruneta misterioasă cu care Bogdan Ionescu se afișează tot mai des este nimeni alta decât Raluca Paraschiv, o dansatoare specializată în dansuri orientale, cu atestat de make-up artist și absolventă a Universității Spiru Haret. Celebrul make-up artist a fost căsătorit cu Alex Anton, însă au divorțat la doar 4 luni de la nuntă. Bruneta are un băiețel cu Alex Anton, dar și o fetiță dintr-o căsnicie anterioară. Și Syda are copii din căsniciile avute cu Elena Băsescu și Sheila.

Syda și Sheila s-au despărțit

După ce în urmă cu mai multe luni, Syda și Sheila au șters orice urmă de relație de pe rețelele de socializare, semn că lucrurile între ei s-au terminat, fostul ginere al lui Traian Băsescu a plecat singur, în Mikonos, unde și-a serbat ziua de naștere fără parteneră. Nimic nu l-a oprit din a se simți bine alături de prieteni. Și deși cei doi soți nu se mai urmăresc nici pe rețelele sociale, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat separarea. Semnele, însă, duc direct spre o despărțire.

În urmă cu un an, Sheila și Syda erau de nedespărțit. Cei doi și-au botezat copilul în mare secret, iar pe atunci erau în culmea fericirii și nerăbădtori să fie o familie frumoasă și împlinită din toate punctele de vedere. Și nunta lor s-a desfășurat în mare discreție. Atunci, îndrăgostiții au ales să plece în Istanbul alături de familie și prieteni, pentru a nu apărea imagini cu ei în presă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *